Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

VIDEO Ďalší obrovský trapas na Oscaroch: Organizátori zaživa pochovali producentku!

(Zdroj: Youtube)

Jeden trapas za druhým. Aj tak by sa dalo označiť tohtoročné odovzdávanie filmových Oscarov. Organizátori sa dopustili fatálnych prešľapov, na ktoré sa len tak skoro nezabudne.

Najväčším prekvapením udeľovania 89. ročníkaOscarovbolo chybné oznámenie muzikálu La La Land ako víťaza v kategórii najlepší film, ktoré na pódiu Dolby Theatre v Los Angeles oznámil herec, producent a scenárista Warren Beatty. V sále divadla prevládol chaos, keď producentov muzikálu zastavili v ďakovnej reči a povedali im, že Beatty nesprávne prečítal text v obálke.

Nebol to však jediný trapas, ktorý sa organizátorom podaril. Súčasťou večera bol aj tradičný hold osobnostiamIn Memoriam. Jennifer Aniston čítala komentáre k fotografiám, ktoré sa postupne objavovali na obrazovke. Lenže v tom prišiel šok.

Austrálska kostýmová návrhárkaJanet Patterson bola na Oscara nominovaná štyrikrát, cenu si však neodniesla ani raz. Minulý rok zomrela a tak si ju filmová akadémia chcela uctiť aspoň takýmto spôsobom. Lenže namiesto jej fotky sa na obrazovkej pri jej mene objavila tvár filmovej producentky Jan Champanovej, ktorá stále žije.

Viac o téme: Janet Patterson Jan Chapman
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu