Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Adrenalín, napätie a rivalita: Najlepšie filmy pre fanúšikov rýchlych áut!

Rýchlo a zbesilo 7 Zobraziť galériu (4)
Rýchlo a zbesilo 7 (Zdroj: Youtube)

Filmy o štvorkolesových tátošoch sú populárne predovšetkým medzi mužskou populáciou, no niektorými snímkami plnými adrenalínu, napätia a bežiacich motorov nepohrdnú ani ich polovičky. Ak patríte k fanúšikom rýchlych áut, tak v týchto filmoch si ich užijete až-až.

Vodič

Filmzroku 1978 priniesol na danú dobu naozaj efektné automobilové naháňačky. Hlavným hrdinom je nájomný vodič (Ryan O´Neal), ktorý vozí zlodejov zmiesta činu avždy sa mu podarí uniknúť pred políciou. Teda skoro vždy. Keď ho konečne policajti dobehnú, dajú mu na výber – môžu ho oslobodiť alebo prejde na stranu práva apomôže policajtom chytať zlodejov, ktorých predtým bezpečne arýchlo dostával do úkrytu.

Mohlo by vás zaujímať:Modrooký frajer so slovenskými koreňmi: Legenda milovala rýchle kolesá

Autá

Autá
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: pixar.wikia.com)

Vtejto skupine by rozhodne nemal chýbať populárny animák od Pixaru. Svet autíčok, ktoré rozprávajú, milujú všetky deti, ale aj dospelí. Blesk McQuen je závodné autíčko, ktoré kvôli chybe skončí vzapadákove. Spoznávatamautíčka, ktoré sú síce staršie, no za to sú dobré aneskazené. Pomocou nich si opäť nájde cestu na pretekárske výslnie.

Rýchlo azbesilo

Prvý diel Rýchlo azbesilo vyšiel už vroku 2001. Hoci táto séria začala ako úplne obyčajné cestné preteky, dnes už tieto snímky patria do automobilovej filmovej klasiky. Vhlavných úlohách sa na začiatku predstavili populárni herci - Vin Diesel aPaul Walker.Všetci fanúšikovia už čakajú na 17. apríl. Práve to je termín premiéry už ôsmeho pokračovania zbesilej akcie.

Mohlo by vás zaujímať: Tajomstvo drsňáčky z Rýchlo a zbesilo odhalené: Šikanovali ma, musela som sa biť!

60 sekúnd

Nicolas Cage bol vychýreným zlodejom áut, no svoju profesiu už zavesil na klinec. Keď však jeho brat naštve členov mafie, musí na jeho záchranu ukradnúť za krátku dobu obrovské množstvo áut. Giovanni Ribisi, Angelina Jolie asamozrejme aj spomínaný Nicolas Cage tak kradnú ajazdia vkrásnych arýchlych autách.

Rivali

Závratná rýchlosť, odvšadiaľ sršiaci adrenalín atúžba po víťazstve. To nemôže chýbať vžiadnom filme, vktorom hrajú rolu rýchle autá. Tak je tomu aj vsnímke odohrávajúcej sa na pretekoch Formuly 1. Neriadená strela,playboy Hunt adisciplinovaný profesionál Niki Lauda sú na trati najväčšími rivalmi. Ato nielen vrámci automobilového športu, ale aj vsúkromnom živote. Zároveň sú pre seba navzájom obrovskou inšpiráciou. Majstrom sa však môže stať len jeden.

Viac o téme: Rýchlo a zbesilo60 sekúndAutáRivaliVodič
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu