Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Klub ničiteľov vzťahov: Tieto celebrity rozbili manželstvá!

Zobraziť galériu (7)
(Zdroj: koláž Telkáč, SITA)

Nikdy neviete, kedy stretnete tú zdanlivo pravú lásku. Ani títo herci to nevedeli. Museli však rozbiť iné vzťahy, aby im nebránili v šťastí, ktoré nakoniec v mnohých prípadoch aj tak nevydržali. Či sa to oplatilo, alebo nie... to vedia len oni.

Tori Spelling

Klub ničiteľov vzťahov: Tieto
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SITA, Anthropoid/Facebook)

Seriálová Donna tiež nie je také neviniatko, ako sa na prvý pohľad zdá. Síce dnes žije spokojne s manželom a piatimi deťmi, začiatok vzťahu bol rušný. V čase, keď spoznala Deana McDermotta, bola Spelling vydatá za scenáristu Charlieho Shaniana. Ani McDermott nebol slobodný, jeho manželkou bola herečkaMary Jo Eustace. Tá ho okamžite po prevalení aféry opustila. Dôvodom rozvodu Tori Spelling so Shanianom boli neprekonateľné rozdiely.

Amber Heard

Klub ničiteľov vzťahov: Tieto
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SITA, Anthropoid/Facebook)

Jeden z najväčších škandálov v šoubiznise. Johnny Depp mal roky dokonalé manželstvo s francúzskouherečkou a speváčkou Vanessou Paradise. Idylku však prekazila mladá herečka Amber Heard, s ktorou sa zoznámil počas natáčania Rumového denníka(2011). Medzi hercami sa vraj nič nestalo až do momentu, kedy nezačali Paradise a Depp žiť oddelene. Vzali sa po štyroch rokoch vzťahu, no po búrlivých udalostiach a obvineniach sa v roku 2017 nakoniec rozviedli.

Evan Rachel Wood

Klub ničiteľov vzťahov: Tieto
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: internet, youtube)

Evan Rachel Wood mala v čase, keď spoznala speváka Marilyna Manson iba 18 rokov. Mladučká herečka sa postavila medzi speváka a jeho manželku Ditu von Teese. Wood chodila s Mansonom striedavo štyri roky. Napriek tomu, že sa nakoniec definitívne rozišli, tento krok a ani vzťah neľutuje. Vraj sa o sebe počas rokov strávených so spevákom naučila veľa.


Mohlo by vás zaujímať:Sú nonstop na očiach, no svoje súkromie si strážia: Vedeli ste o tajných svadbách?


Russell Crowe

Klub ničiteľov vzťahov: Tieto
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: internet, youtube)

Meg Ryan a Denis Quaidboli spolu desať rokov, keď prišiel koniec. Na scéne sa objavil Russell Crowe a herečka neodolala. Po žiadosti o rozvod však médiám povedala, že sa necíti vinná, pretože Quaid ju podvádzal dlhé roky. Napriek tomu to bol Quaid, kto o rozvod požiadal. Meg Ryan a Russell Crowe sa stretli počas natáčania Skúšky života (2000). Románik pokračoval ešte pár mesiacov, no dlhšej životnosti sa nedočkal.

Kristen Stewart

Klub ničiteľov vzťahov: Tieto
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: complex.com, internet)

Tento druh rozbíjania vzťahu zasiahol viac, než jedného človeka. Kristen Stewart si začala mimoriadne medializovaný románik s režisérom Rupertom Sandersom v čase, keď chodila s Robertom Pattinsonom. Sanders bol ženatý s Liberty Ross. Keď sa aféra prevalila, rozpadli sa hneď dva vzťahy. Napokon aj ten medzi mladou herečkou a režisérom. Ako sa hovorí, vzťahy postavené na nešťastí iných nezvyknú vydržať.

Angelina Jolie

Klub ničiteľov vzťahov: Tieto
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SITA, Anthropoid/Facebook)

V tomto prípade možno predchádzajúce tvrdenie neplatí tak úplne. Angelina Jolie sa takisto kedysi zaplietla medzi Brada Pitta a Jennifer Aniston. Kauza obletela svet, no Bradovi a Angeline to vydržalo dlhých jedenásť rokov. Mnohí si mysleli, že tento pár spolu vydrží do smrti. Každého však šokovalo, keď sa Angelina Jolie rozhodla od Pitta odsťahovať. Zrejme sa jej po rokoch hriechy vypomstili.

Viac o téme: Kristen StewartBrad PittJohnny DeppAngelina JolieTori SpellingAmber Heard
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu