Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Od Spider-Mana po X-Menov: Komiksový tvorca Stan Lee sa objavil v každom filme od Marvelu

Stan Lee
Stan Lee (Zdroj: SITA)

Kto je to ten šedivý pán s okuliarmi, ktorý sa mihne v takmer každom jednom superhrdinskom filme, ktorý vyjde pod hlavičkou komiksového giganta Marvel? Pokiaľ to neviete, tak budete pravdepodobne veľmi milo prekvapený.

Tento 94-ročný pán je totiž tvorcom mnohých a nesmierne populárnych komiksových hrdinov, akými sú napríkladSpider-man,Hulk,Fantastic Four,X-Men,Thor,Avengers,Daredevil,Iron Man či dokonca aj Silver Surfer, ktorého sme mohli vidieť ako zápornú postavu vo filmovom pokračovaní Fantastickej štvorky. Keď sa teda naplno rozbehli plány s filmovým univerzom, kde takmer všetky jeho spomínané postavy bojujú proti temným silám z celého vesmíru, rozhodlo sa, že na počesť jeho geniálnej mysle plnej fantázie, sa herec v snímkachobjaví v takzvanej cameo úlohe.

Muž s fantáziou bez hraníc a otec všetkých superhrdinov. Aj to je Stan Lee!

To znamená, ževäčšinou ani nerozpráva a proste sa "len mihne" na plátne. Zo začiatku to nebola úplne samozrejmosť, no v posledných rokoch si fanúšikovia už ani nevedia predstaviť snímku od Marvelu, kde by satentostále vitálny pán a otec týchto postáv,neobjavil. V nižšie priloženom videu samôžete pozrieť, v ktorých filmoch nás poctil svojou prítomnosťou. Postreli ste ho vo všetkých?

Viac o téme: MarvelHulkAvengersIron ManSpider-ManStan Lee
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu