Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Desivé natáčanie seriálu, fikcia sa zmenila na realitu: Mŕtve telo, infekcia a útoky kyselinou!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: IMDb)

Natáčanie nového britského seriálu Rellik dopadlo úplne inak, než si herci a tvorcovia predstavovali. Bežný pracovný deň sa zmenil na reálnu kriminálku. Hercov a štáb totiž z miesta natáčania poslala preč polícia. Na mieste, kde sa príbeh odohráva, totiž našli mŕtvolu.

Telo našla polícia v Cambridge Heath Parku vo východnom Londýne. Filmovanie nového seriálu televízie BBC ihneď zastavili. V ten deň mali natáčať scénu, v ktorej hlavné postavy objavili mŕtve telo. Nečakali, že polícia objavia skutočnú mŕtvolu.

Desivé natáčanie seriálu, fikcia
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: IMDb)

Herec Paterson Joseph, ktorý si zahral psychiatra v jednej z epizód, sa k strašnému nálezu vyjadril pre denník The Mirror. "Štáb prišiel, aby natočil scénu s mŕtvym telom, no polícia nám povedala, že to nie je možné. Na pľaci totiž našli reálnu ľudskú mŕtvolu. Bolo to naozaj bizarné, fakty boli oveľa divnejšie, než seriálová fikcia."

Zvláštne náhody

Natáčanie však okrem tejto udalosti sprevádzajú aj mnohé ďalšie zvláštne náhody.Joseph dodal, že to totiž nebola jediná zvláštna vec, ktorá sa udiala. "Stalo sa veľa zvláštnych náhod. Richard (Dormer, pozn. red.), ktorý hrá hlavnú úlohu, dostal zvláštnu kožnú infekciu na tvári, mal rôzne opary a škvrny."

Postava Richarda Dormera,detektívGabriel Markham,je takisto zjazvená na rovnakom mieste, kde sa hercovi začala tvoriť infekcia. "Mal rovnakú reakciu, ako jeho postava, ktorá je v seriáli zjazvená v dôsledkukyselinového útoku," dodal Joseph.

Desivé natáčanie seriálu, fikcia
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: IMDb)

V čase natáčania sa udiali aj kyselinové útoky v Londýne. "Je to zvláštna šou, keď so sebou prináša toľko zvláštnych náhod." BBC sa k tomuto incidentu odmietla vyjadriť. Seriál Rellik (ktorého názov pochádza od slova Killer (zabijak) prečítaného odzadu) vytvoril a napísal tím, ktorý stál aj za seriálom Nezvestný.

Rellik mal premiéru 11. septembra. Čo spraví z človeka sériového vraha? Aké udalosti formujú osobnosť? Seriál je dynamický, temný a dosť krvavý. "Donúti vás rozmýšľať a naozaj sa zahrá s vašou mysľou. Rellik je síce temný, no humorný. Je to taký čierny humor," povedali tvorcovia.

Viac o téme: LondýnRellikPaterson Joseph
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu