Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Zabili člena štábu seriálu Narcos, Escobarov brat varuje Netflix: Toto je naša krajina!

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: SITA)

Jeden z najpopulárnejších seriálov Netflixu Narcos postihla tragédia. Člena štábu totiž zastrelili v jednej z najnásilnejších štvrtí Mexika. Po smrti prišlo varovanie od brata kolumbijského narkobaróna Pabla Escobara. Spoločnosť Netflix upozornil na to, že natáčajú na ich území.

Carlos Muñoz Portal vycestoval do nebezpečnéhoregiónu z pracovných dôvodov. Hľadal totiž vhodné miestana natáčanie štvrtej série populárneho seriálu Netflixu. Zastrelené telo našli spolu s autom v pondelok v odľahlej oblasti stredného Mexika v blízkosti hraníc s Hidalgom. Práve tu je hlásený najvyšší počet vrážd.Niekoľko mexických novinárov informovalo o jeho smrti na sociálnych sieťach.

"Sme si vedomí stratyCarlosa Muñoza Portala, jedného z najlepších lokačných skautov. Rodine vyjadrujeme úprimnú sústrasť," napísala spoločnosť Netflix v stanovisku pre portál Variety."Fakty okolo jeho smrti sú stále neznáme, keďže vyšetrovanie pokračuje." Muñoz Portal pracoval aj na bondovkeSpectre či filmochSicarioa Rýchlo a zbesilo.

Španielsky denníkEl País informoval, že auto našli na špinavej ceste vSan Bartolo Actopan vregióne Temascalapa v Mexiku. Jeden z jeho priateľov povedal, že Muñoz Portal mal v tom čase so sebou kameru. Vyšetrovatelia však zatiaľ nezistili k prípadu nič bližšie. "Nemáme žiadnych svedkov," povedal španielskemu denníkuLa Vanguardia hovorca generálneho prokurátoraClaudio Barrera.

Wagner Moura ako Pablo Escobar
Zobraziť galériu (5)
Wagner Moura ako Pablo Escobar  (Zdroj: SITA)

Brat Escobara varoval Netflix

V súčasnosti sa nevie, či bude nakrúcanie pokračovať v Mexiku alebo sa presunie do Kolumbie. K tejto situácii sa vyjadril aj Escobarov brat Roberto De Jesus Escobar Gaviria (71). Zavolal do Netflixu, aby sa vyhli nakrúcaniu v oblastiach Mexika a Kolumbie bez autorizácie organizácie Escobar Inc.

Zabili člena štábu seriálu
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA)

"Je to veľmi nebezpečné," povedal portálu The Hollywood Reporter počas interview. "Špeciálne bez nášho požehnania. Toto je moja krajina." Gaviria, bývalý šéf nájomných vrahov, ďalej varoval Netflix, že by mali posilniť ochranku štábu Narcos.

"Musíte eliminovať všetky hrozby. Ak ste inteligentní, nepotrebujete zbrane. Ak nie, tak ich potrebujete. V tomto prípade by mal Netflix najať nájomného vraha," dodal Gaviria. Štvrtá séria seriálu Narcos by sa mala zamerať na pôvod a vzniknepopulárneho mexického kartelu Juarezovcov. Tretia séria sa zamerala na vzostup kolumbijského kartelu Caliovcov.

Zabili člena štábu seriálu
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA)

Viac o téme: NetflixNarcosPablo Escobar
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu