Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Teória veľkého tresku trhá rekordy: Viete, že existovala napodobenina či verzia bez Penny?

Teória veľkého tresku Zobraziť galériu (4)
Teória veľkého tresku (Zdroj: nme.com)

Sadáte pravidelne pred televíznu obrazovku, aby ste sa nechali zabávať epizódami seriálu Teória veľkého tresku? Spravodajský server news.com.au zozbieral zaujímavosti, ktoré možno o seriáli neviete.

Americký televízny sitkom zo sveta geniálnych fyzikov z dielne Chucka Lorrea a Billa Bradyho baví divákov po celom svete už desať rokov. Prvé epizódy najprv zožali zmiešané reakcie a chvíľu trvalo, než si seriál získal väčšiusledovanosť. Od štvrtej série sa však Teória veľkého tresku v USA stala najlepšie hodnoteným seriálom a zosadila dovtedy úradujúceho seriálového šampióna, seriál Dva a pol chlapa s Charlie Sheenom. Čo teda o Teórii veľkého tresku neviete?


Mohlo by vás zaujímať:Teória veľkého tresku je na scéne už 10 rokov: Tieto zaujímavosti vás prekvapia!


Existovala napodobenina

Počas tretej série Teórieveľkého tresku producenti zistili, že sa v Bielorusku vysiela televízny seriál nazvaný Teoretici, ktorý ich reláciu nehanebne vykráda. Zvažovali právne kroky, ale k tým nikdy nedošlo, pretože hviezdy napodobeného seriálu prestali natáčať, akonáhle sa dozvedeli, čo sa deje.

Kaley Cuoco nebola v pilotnom diele

Herečka Kaley Cuocová, ktorá sa preslávila úlohou Penny, mala pôvodne smolu. Na konkurz išla dvakrát, ale hlavnú ženskú úlohu nakoniec získala Amanda Walsh. Avšak potom, čo sa televíznejstaniciCBS seriál nepozdával, rozhodol sa tvorca Chuck Lorre vykonať zmeny - a jednou z nich bola aj výmena obsadeniaPenny. "Do tretice všetko dobré," komentovalazískanie svojej zatiaľ najvýznamnejšie herečkinej úlohy.

Priezvisko Penny nepoznáme

Možno si to väčšina fanúšikov ani neuvedomila, ale v seriáli nikdy nikde nezaznie Pennyino priezvisko. Na rozdiel od ostatných postáv zostáva jej priezvisko záhadou, o čo údajne požiadala sama herečka. Spolutvorca seriálu Billv minulosti povedal, že Pennyino meno sa nakoniec odhalí - avšak producent Steve Molaroto poprel. Takže, kto vie?

Penny
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Youtube)

Kaley Cuoco a Johnny Galecki tvorili pár aj v skutočnosti

Kaley Cuoco má blízko ku všetkým svojim hereckým kolegom z Teórie veľkého tresku, ale špeciálnyvzťah má s Johnnym Galeckim, ktorý hrá Leonarda. "Dva roky sme spolu chodili," zverila sa v roku 2010 časopisu Watch! "Bola to ohromná časť môjho života, ale nikto o tom nevedel. Bol to úžasný vzťah, ale my sme o tom nepovedali ani slovo a nikdy sme spolu nikam nechodili. Mám veľké šťastie, že sme sa na rozchode zhodli a neskončilo to medzi nami nenávisťou," dodala.

Johnny Galecki a Kaley
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram/J.G.)

Melissa Rauch bola veľkou fanúšičkou

Keď sa Melissa Rauchv tretej sezóne pripojila k hercomseriálu v úlohe Bernadette, bola už dlho jeho veľkou fanúšičkou, ale snažila sa to počas nakrúcania príliš nedávať najavo. V tomto roku oznámil časopis Variety, že herečkauzavrela dohodu s Warner Bros.Television a v seriáli zostane. Podľa informáciídenníka jej to vynesie pol milióna dolárov za epizódu. Táto zmluva platí na 48 epizód.

Zľava predstaviteľky troch hlavných ženských postáv Mayim Bialik, Melissa Rauch a Kaley Cuoco
Zobraziť galériu (4)
Zľava predstaviteľky troch hlavných ženských postáv Mayim Bialik, Melissa Rauch a Kaley Cuoco  (Zdroj: SITA)

Sheldonovo tričko často odzrkadľuje jeho náladu

Fanúšikovia komiksu Green Lantern už zrejme vedia, že Sheldon často nosírôzne farebné tričkás logom jeho hlavnejpostavy. Každá farba jeho trička má v komiksovom svete priradenú inú emóciu - napríklad červená je hnev, modrá nádej a indigová vášeň. Sheldonovo správanie v konkrétnej scéne často odráža aj farba jeho trička s logom Green Lantern.

Viac o téme: Teória veľkého treskuJim ParsonsJohnny GaleckiKaley CuocoSheldon CooperZaujímavosti
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu