Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Na rok 2017 nebudú spomínať v najlepšom: TOP 8 promi rozchodov a rozvodov

Zobraziť galériu (9)
(Zdroj: koláž Telkáč)

Blíži sa koniec roku a to je aj čas bilancovania. Pozrime sa na hviezdne páry, ktoré prežili turbulentné obdobie a krach vzťahu či manželstva.

Amber Heard a Elon Musk

Americká herečka a podnikateľ Elon Musk sa rozišli začiatkom augusta. Dvojica sa stretla v roku 2013 a začali spolu randiť krátko po tom, ako 31-ročná herečka podala vlani v máji po 15 mesiacoch manželstva žiadosť orozvods Johnnym Deppom. Štyridsaťšesťročný miliardár sa zas vlani v novembri rozviedol s herečkou Talulah Riley. Zakladateľ a riaditeľ americkej spoločnosti SpaceX má s prvou manželkou Justine Musk päť detí.Amber Laura Heard odštartovala hereckú kariéru menšími úlohami v seriáloch, akým bol napríklad O.C. California.

Amber Heard a Elon
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: SITA)

Casey Affleck a Summer Phoenix

Aj tomuto páru bol august osudný.Mladší brat Bena Afflecka a mladšia sestra herca Joaquina Phoenixa a zosnulého Rivera Phoenixa sa zoznámili v roku 2000. O tri roky neskôr sa zasnúbili a v júni 2006 sa zosobášili. Svoj rozchod oficiálne oznámili vlani v marci, no odlúčili sa už v novembri 2015. Teraz je to však definitívne, pretože sa dohodli na podmienkach rozvodu.

Casey Affleck a Summer
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: SITA)

Šokujúce VIDEÁ nervových zrútení, toto herci naozaj nezvládli: Krik, vyhrážanie a desivé zábery!

Chris Pratt a Anna Faris

Americký herec a jeho kolegyňa už ďalej spolu nežijú. Podľa informácií magazínu Us Weekly podal žiadosť o rozvod 38-ročný rodák z Minesoty. V dokumentoch, ktoré odovzdal súdu 1. decembra, uviedol ako dôvod neprekonateľné rozdiely a dátum odlúčenia 13. júl. Farris podala svoju odpoveď v tom istom čase. Obaja požadujú striedavú starostlivosť o ich 5-ročného syna Jacka. Herecká dvojica oznámila svojrozchodv auguste prostredníctvom spoločného vyhlásenia. Pratt a Faris sa zoznámili v roku 2007 počas nakrúcania filmu Noc je ešte mladá (2011), v nasledujúcom roku sa zasnúbili a v júli 2009 sa vzali počas malého obradu na Bali.

Chris Pratt a Anna
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: SITA)

Scarlett Johansson aRomain Dauriac

Americká herečka a speváčka podala žiadosť orozvods francúzskym novináromešte v marci, no stále nie sú rozvedení.Johansson a Dauriac sa zosobášili v októbri 2014 na ranči v Montane, pričom pre herečkuto bolo už druhé manželstvo, keďže v rokoch 2008 až 2011 bola vydatá za kanadského herca Ryana Reynoldsa.

Scarlett Johansson a Romain
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: SITA)

Ewan McGregor aEve Mavrakis

Škótsky hereca jeho manželka sa rozišli v máji. Americkému týždenníku People potvrdil správu nemenovaný rodinný zdroj. Informácia sa dostala na verejnosť po tom, ako britské noviny The Sun zverejnili fotografie, na ktorých sa 46-ročný herec počas večere v Londýne bozkáva s herečkou Mary Elizabeth Winstead. McGregor a Mavrakis sa zosobášili v roku 1995 a majú spolu štyri deti.

Ewan McGregor a Eve
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: SITA)

Fergie a Josh Duhamel

Speváčka Fergie, známa hlavne zo skupiny Black Eyed Peas a herec Josh Duhamel sa po ôsmich rokoch manželstva dohodli na konci ich spoločného života. Ako informuje agentúra AP, pár už nežije spolu dlhšie, ale oficiálne sa to rozhodol oznámiť až teraz. Fergie a Duhamel majú spolu štvorročného syna Axla. V spoločnom stanovisku uvádzajú, že budú "vždy spojení a navzájom sa jeden druhého podporovať".

Fergie a Josh Duhamel
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: SITA)

Selena Gomez aThe Weeknd

Americká speváčka a herečka Selena Gomez a jej kanadský kolega spolu randili desať mesiacov. Správu o rozchode 25-ročnej interpretky a o dva roky staršieho rodáka z Toronta priniesol magazín People, ktorému to potvrdilo viacero nemenovaných zdrojov. "Dávali sa dokopy a rozchádzali niekoľko mesiacov. Bolo ťažké, keď on bol na turné a ona nakrúcala v New Yorku. Nebolo to pre nich jednoduché," vyjadril sa anonym s tým, že zostávajú stále v kontakte. Selena má už náhradu - opäť randí s Justinom Bieberom.

Selena Gomez a The
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: SITA)

Záhada Titanicu vyriešená: Otázka, ktorá divákov roky trápi, má konečne odpoveď!

Katy Perry aOrlandoBloom

Americká speváčka a anglický herecsi dali koncom februára pauzu. Americkému týždenníku People potvrdili informáciu zástupcovia páru. "Skôr, ako sa začnú šíriť rôzne dohady a klamstvá, môžeme potvrdiť, žeOrlando aKatysa s láskou a úctou rozhodli dať si navzájom viac priestoru," uviedli. Dvojica sa dala dokopy pred viac ako rokom, no momentálne to na návrat nevyzerá.

Katy Perry a Orlando
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Scarlett JohanssonOrlando BloomChris PrattSelena GomezAnna FarisAmber HeardKaty PerryRomain DauriacCasey AffleckSummer PhoenixElon MuskThe Weeknd
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu