Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Konečne šťastní: Známe tváre budú Vianoce tráviť s novým partnerom

Zobraziť galériu (6)
(Zdroj: koláž Telkáč)

Slovenský šoubiznis prežil skutočne búrlivý rok. Na verejnosť sa dostalo mnoho prekvapujúcich správ o rozvodoch či skrachovaných vzťahoch. Niektorí aktéri si dokonca stihli nájsť aj náhradu.

Andrej Bičan a Michaela

Iba nedávno udrelaako blesk z jasného neba správa o rozvode populárneho moderátora Andreja Bičana (42). Po 11 rokoch mu oficiálne skrachovalomanželstvo s Editou (41), s ktorou má dve deti.Ešte väčším prekvapením je príčina. Za rozpadom vzťahu stojí iba 23-ročná Michaela, s ktorou Bičan údajne randí už takmer tri roky.Mladá študentka pracuje ako trénerka jumpingu a nečudo, že s takým telom zamotala hlavu aj o 19-rokov staršiemu zabávačovi.

Andrej Bičan a priateľka
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: koláž Telkáč)

Róbert Halák a Katka

Herec Róbert Halák (39) prežil turbulentné obdobie. Začiatkom roku satotiž len 6 mesiacov po svadberozviedols učiteľkou Martinou. Bolo to už jeho druhé manželstvo, no opäť nemalo dlhé trvanie. Predtým sa rozviedol stelevíznou scenáristkou Danicou Halákovou. Aktuálne sa však všetko obrátilo na dobré. Ako informuje portál Topky, herec je šťastný po boku novej partnerky Katky.

Róbert Halák
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Miriam Kalisová aDušan Pašek

Moderátorka Miriam Kalisová (32) sa rozviedla po štvorročnom manželstves fitness trénerom Martinom Šmahelom (34). Dvojica má spolu dcérku Miu. Krásna Mirka však dlho sama nezostala. Jej novým partnerom sa stalbývalý hokejista Dušan Pašek (32).Ten v minulosti randil ajs finalistkou Miss Universe SR Petrou Polákovou, predtým bol s ďalšou finalistkouMiss Slovensko Barborou Olejníkovoučiso superstaristkou Barborou Balúchovou.

Miriam Kalisová a Dušan
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Na rok 2017 nebudú spomínať v najlepšom: TOP 8 promi rozchodov a rozvodov

Andy Kraus a Janka

Po vyše roku je definitívny koniec manželstvascenáristu Andyho Krausa (50)s Danielou. Ich rozvod prebehol v novembri a hlavným dôvodom krízy mala byť herečkaNatália Puklušová (33).Po prevalení nevery sa Kraus odsťahoval od manželky a dvoch detía cestu späť si už manželia k sebe nenašli. Po Andyho boku však nestojí spomínaná herečka, aleblondínka Janka.

Andy Kraus
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Vera Wisterová a Michal

Moderátorka Vera Wisterová (40) sa v manželstve popálila, a to ani len netušila, čo všetko ju ešte čaká. S Izraelčanom Jeremym Hulshom (39) sa jej po šiestich rokoch rozsypalvzťah ako domček z kariet. Číslom jeden v ich medializovaných rozporoch sú synovia Harlow a Theo. Dvojica sa navyše nevie dohodnúť, kde by sa mal rozvod konať. Wisterová si stihla popri starostiach nabaliť nového chlapa. Ide o brata herečky Kristíny Svarinskej Michala (40).

Vera Wisterová
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

S rozvodmi sa roztrhlo vrece

Slovenský šoubiznis sa otriasa v základoch. Neprejde poriadne ani týždeň, aby na povrch nevyplávali stále nové informácie o krachu ďalšieho prominentného manželstva.

►HerecPeter Kočiš a jeho manželka Nelasa rozvádzajú po 24 rokoch.

►Moderátorka Alena Heribanová a spisovateľ Jozef Heriban sa odhodlali k rozvodu po 40 rokoch manželstva.

►Momentálne sa najviac hovorí o manželskej kríze Maroša Kramára (58)s právničkou Natašou Nikitinovou (50).

Viac o téme: Andy KrausAndrej BičanMiriam KalisováRóbert HalákDušan PašekVera Wisterová
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu