Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Čisté svadobné bláznovstvo: Filmové nevesty to majú mimoriadne pestré!

svadby - koláž
svadby - koláž (Zdroj: koláž Telkáč)

Každá svadba je iná a má svoje špecifiká, tie pekné momenty a niekedy aj menšie katastrofy. Nikdy však nie také bláznovstvá, aké sa dokážu stať v svadobných filmoch.

Navždy družička?

Koľkokrát sa vám podarilo byť prvou družičkou? Raz, dvakrát? Romantická a nesebecká Jane v podaní Katherine Heighl to stihla až 27-krát. V snímke 27 šiat vyberá darčeky, kvety, jedlo, zháňa tortu, drží neveste šaty na záchode. Jednoducho, obetuje sa až do posledného svadobného detailu. To však len dovtedy, kým nemá za úlohu naplánovať svadbu vlastnej sestre s mužom, ktorého sama tajne miluje. Alebo?


Mohlo by vás zaujímať:Do tretice všetko dobré: Hollywoodsky lámač sŕdc sa opäť oženil


Najrýchlejšia (skoro)nevesta

Nikto nevie tak rýchlo zmiznúť, ako Julia Roberts v úlohe Maggie v svadobnej snímke Nevesta na úteku. Z miesta činu, teda spred oltára, sa jej podarilo utiecť už trikrát, čím zaujala aj novinára, ktorého stvárnil šarmantný Richard Gere. Aby zachránil svoju reputáciu, zoznámi saso všetkými jej bývalými. Schyľuje sa k štvrtej svadbe a zvedavý novinár sa stáva problémom....

Bláznivá svadobná rodina

Snímka Moja tučná grécka svadba ukazuje divákom, ako bláznivo môže svadba dopadnúť, keď zaľúbenci pochádzajú z rozdielnych kultúr. Mladý Američan sa zamiluje do ženy s gréckym pôvodom. Osud si však pre neho pripravil poriadne bláznovstvo. Rodina jeho vyvolenej si ctí tradičné hodnoty a on musí spoznať všetko, čo je pre nich tak typické.


Mohlo by vás zaujímať:Jedenkrát nestačí! Títo herci si zahrali dvojice vo viacerých filmoch


Jedna nevesta, traja otcovia

Takmer každý otec rád a s hrdosťou odvedie vlastnú dcéru pred oltár. Čo spraví dcéra, ktorá však otca nepozná? Nuž, Sophie (Amanda Seyfried)z muzikálu Mamma Mia! si na vlastnú svadbe pozve až troch možných otcov. O tom, kto je jej skutočný otec, totiž nemá tušenie ani jej matka Donna. Dcéra sipreto na svadbu zavolá troch hostí navyše.


Mohlo by vás zaujímať:Budúca nevesta Kaley Cuoco: Aha, čoho sa už nevie dočkať


Najlepšie nepriateľky

Najlepšie kamarátky sa zvyknú navzájom tešiť zo svojich svadieb. Liv a Emma vo filme Vojna neviest to brali rovnako. Avšak len dovtedy, kým si svadby nenaplánovali na rovnaký deň. Tak odštartovali kolotoč nenápadných, no účinných útokov voči tej druhej. Jednoducho, skutočná vojna neviest. V hlavnej úlohe sa predstavila Anne Hathaway a Kate Hudson.

Viac o téme: Nevesta na úteku27 šiatMamma Mia!Moja veľká tučná grécka svadba
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu