Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

TV Tipy na víkend: Čaká nás ruská vojnová klasika a boj za spravodlivosť

TV Tipy Zobraziť galériu (6)
TV Tipy

Aj na tento víkend televízie pripravili program, v ktorom si prídu na svoje nadšenci akéhokoľvek žánru. Ak teda ešte nemáte plány a večer v spoločnosti príjemného filmu sa vám nezdá ako zlá ponuka, inšpirujte sa naším výberom.

Piatok, JOJ 20:30 – Nikdy to nevzdávaj

Jake Tyler je športovo nadaný mladík, ktorý sa práve srodinou prisťahoval do Orlanda. Na novej škole narazí na problémy vpodobe miestneho bitkára Ryana. Rýchlo ale zistí, že ak ho chce poraziť, musí sa dostať do formy. Tú ma získať popri učiteľovi bojových umení. Správne bojové chmaty ale nebudú to jediné, čo sa Jake od majstra naučí. Aakčné dramatické scény zasa nebudú to jediné, čo tento film ponúkne.

TV Tipy
Zobraziť galériu (6)

Piatok, Nova Cinema 20:00 – Starsky aHutch

Policajné oddelenie malého kalifornského mestečka Bay City spojí snaživého anadaného detektíva Davea Starskeho abezstarostného, no tiež výnimočne nadaného, Kena Hutchinsona, aby sa ako parťáci pustili do nového prípadu vraždy. Podarí sa dvojici, ktorá už na prvý pohľad nemá okrem práce nič spoločné, vyriešiť vraždu aprísť na to, kto ju má na svedomí? Vkomédií si zahrali Ben Stiller aOwen Wilson.

TV Tipy
Zobraziť galériu (6)


Písali dejiny: Najlepšie filmy podľa historických osobností


Sobota, JOJ 20:30 – Stalingrad

Bitka oStalingrad sa stala predlohou niekoľkých filmových spracovaní, no snímka ruského režiséra Fjodora Bondarčuka ponúka zmes napínavých bojových scén aemotívnej ľudskej drámy. Niekoľko ruských vojakov sa totiž vzdevastovanom meste snaží ubrániť strategickú budovu, vktorej nájdu mladú ruskú ženu. Spojí ich nielen snaha oprežitie, ale aj nečakane silné puto.

TV Tipy
Zobraziť galériu (6)

Sobota, HBO 20:00 – Diabol nosí Pradu

Krásne ambiciózne dievčatá do sveta módy jednoducho bytostne patria. Krásna aambiciózna je aj Anne Hathaway, ktorá sa ako čerstvá absolventka prestížnej vysokej školy snaží získať miesto asistentky obávanej šéfredaktorky časopisu Runway, Mirandy. Už na prvý pohľad nie veľmi vhodná adeptka na toto miesto však nekompromisnú Mirandu presvedčí svojím odhodlaním aneochotou zmieriť sa sodmietnutím. Ako dlho jej však tento tvrdý postoj vydrží?

TV Tipy
Zobraziť galériu (6)


40 rokov v prvej lige: Premeny a herecké míľniky božskej Meryl Streep


Nedeľa, Markíza 20:30 – Útek zväzenia

Sylvester Stallone aArnold Schwarzeneger sa opäť stretávajú vakčnom trileri. Ray Breslin (Silvester Stallone) sa živí útekmi zväzníc, aby boli následne na základe jeho analýz nedokonalosti väzníc postupne odstraňované. Tentokrát sa ale dostáva do väznice, ktorá bola postavená výlučne na základe jeho predchádzajúcich zistení, atak sa zdá, že sa nakoniec dostal do vlastnej pasce. Keď stretáva Emila Rottmayera, začína sa pokus ospoločný útek, ktorý ale nebude ani zďaleka taký jednoduchý, ako sa zdalo. Niekto si, zdá sa, vyslovene želá, aby sa dvojica zväzenia von nedostala...

TV Tipy
Zobraziť galériu (6)

Nedeľa, Nova Cinema 21:50 – Anjel smrti

Po tom, čo bol detektív John Hobbes (Denzel Washington) svedkom popravy chladnokrvného masového vraha, sa začínajú diať zvláštne veci. Už chvíľu po poprave totiž vmeste dochádza knavlas rovnakým vraždám, akých sa dopustil už zosnulý vrah, čo je však absolútne nemožné, alebo veľmi podozrivé. Atak sa detektív púšťa do prípadu, priktorom zisťuje, že nepriateľ, ktorého má dolapiť, je oveľa silnejší, než ktorýkoľvek iný.

TV Tipy
Zobraziť galériu (6)

Viac o téme: Starsky a HutchNikdy to nevzdávajStalingradDiabol nosí PraduÚtek z väzeniaAnjel smrtiVíkendové tipy
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu