Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Na každý deň iný žáner: Tento týždeň to bude pestré!

Meryl Streepová vo filme Železná Lady Zobraziť galériu (2)
Meryl Streepová vo filme Železná Lady

Aj keď sa tieto dni nesú v znamení hokeja, vo filmovom výbere sa nájdu snímky aj pre tých, ktorí športu neholdujú. O vyriešenie zločinov sa postará Diablov advokát alebo Veronica Marsová a šarmantná Sandra Bullock zas pomôže rozbehnúť futbalovú kariéru. A na záver sa zoznámte so Železnou lady, ktorá ani náhodou nie je Nepriateľom pred bránami.

Pondelok 23.50. JOJ: Diablov obhajca

Charizmatický súdny advokát Mick vpodaní neskutočného Matthewa McConaugheyho sa väčšinu svojej kariéry zaoberá prípadmi drobných kriminálnikov. Ale to len dovtedy, kým nedostane za úlohu obhájiť zbohatlíka, ktorý je obvinený zvraždy. Mick vyseká kohokoľvek zčohokoľvek, preto si ho aj milionár najme. Problém nastáva, keď sa vňom zničoho nič začne prebúdzať svedomie.


Oscarový krásavec Matthew McConaughey: Fľaša vína od amerického prezidenta


Utorok 20.00 Jednotka: MS 2015 Slovensko – Slovinsko

Poriadny hokejový fanúšik si nenechá ujsť ani zápasy základnej časti, preto je na mieste zaradiť do tv tipov aj jeden znich. Slovinsku máme po olympiáde vSoči veru čo vracať, keďže nás porazili 1:3. Takže televízory zapnúť ahor´ sa do povzbudzovania! Ďalší výkon slovenských hokejistov si môžete pozrieť aj vstredu večer vsúboji sNórskom.

20.30 Markíza: Splnený sen

Športová dráma smomentálne najkrajšou herečkou – tak tomu sa vraví parádne strávený večer pri filme. Skutočný príbeh prináša príbeh chlapca, ktorý takmer nerozumie futbalu, no postupne sa vypracuje na šampióna. Jednoducho povedané: čaká vás zmes športovej akcie amnožstva emócií vdramatickom balíku, ktorý je previazaný mašľou amerického sna.


Alfred Hitchcock: Výnimočný režisér alebo psychopat za kamerou?


Streda 20.00 HBO: Veronica Marsová

Ak patríte medzi fanúšikov seriálu omladej detektívke, tak si určite nenechajte ujsť filmové spracovanie, ktoré svetlo sveta uzrelo len minulý rok. Veronica sa takpovediac zdonútenia ocitá na školskej stretávke, kde zisťuje, že každý sa pohol vlastným smerom. Iba kroky jej bývalého priateľa vedú stále rovnako ako počas školy – kproblémom. Preto sa opäť púšťa na vlastnú päsť do pátrania. Podarí sa jej zachrániť svojho bývalého azároveň si udržať terajší vzťah?

22.35 Nova: Nepriateľ pred bránami

Pre milovníkov histórie je tu vojnová dráma, ktorá sodohráva počas jedného znajväčších bojov vDruhej svetovej vojne. Strhujúca snímka vás dostane priamo do búrlivého kotla Stalingradu. Príbeh je inšpirovaný rovnomennou knihou aopisuje okrem rozhodujúcej bitky aj súboj ruského ostreľovača Vasilija Zajceva snemeckým majorom Konigom.


40 rokov v prvej lige: Premeny a herecké míľniky božskej Meryl Streep


Štvrtok 17.25 Film+: Železná lady

Aj životopisný film môže byť zaujímavý asnímka oMargaret Thatcherovej to len potvrdzuje. Príbeh opisuje život neobyčajnej ženy, ktorá sa presadila vo vysokej politike, čo bolo vtom čase výsadnou doménou mužov. Nekompromisné rozhodnutia apevná morálka jej vyslúžili prezývku Železná lady. Veľmi dobre ju stvárnila hviezdna Meryl Streep, za čo vyslúžila aj zlatú sošku. Oscarová snímka má však aj neprajníkov najmä preto, že zobrazili Železnú lady ako senilnú dôchodkyňu, ktorá sa rozpráva so svojim mŕtvym manželom. Pre tých, ktorí majú radi históriu azaujímavé príbehy, to však určite nebude strata času.

Viac o téme: Meryl StreepMatthew McConaugheySandra Bullock
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu