Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Víkendové TV Tipy: Lákavé hobitie dobrodružstvo, i akčné trháky

Hobit
Hobit (Zdroj: internet)

Posledný novembrový víkend bude filmovo pestrý. Okrem akčných trilerov pre drsnejšie duše nám totiž televízie ponúkajú i rodinné či akčné komédie a tiež dobrodružné fantazijné veľkofilmy. Dámy a páni, usaďte sa, začíname...

Piatok, Nova 20:20, Salt

Vakčnom trileri sa vhlavnej úlohe agentky CIA predstaví krásna Angelina Jolie. Po tom, čo ju obvinia, že je ruskou špiónkou, sa dáva na útek. Pred prenasledovateľmi sa jej darí unikať najmä vďaka svojim schopnostiam a mnohoročných skúsenostiam. Medzitým sa snaží sama prežiť, ochrániť svoju rodinu adokázať svoju nevinu.

Piatok, JOJ 20:35, Príbehy na dobrú noc

Vrodinnej komédii zroku 2008 sa predstavia Adam Sandler aKeri Russell. Skeeterov otec dúfal, že sa orodinný motel postará, no napokon sa vprerobenom hotelovom komplexe zamestná oba ako údržbár. Jeho život sa začne meniť vo chvíli, keď neteri asynovcovi začne rozprávať rozprávky, ktorých hlavným hrdinom je on sám. Tá časť rozprávania, ktorú vymyslia deti, sa totiž na druhý deň splní aj vreálnom svete. Atak sa Skeeter túto skutočnosť snaží využiť vo svoj prospech.

Sobota, HBO 20:00, Hobit: Smaugova pustatina

Vhlavných úlohách dobrodružnej fantazijnej drámy sa, okrem iných, predstavia starí známi Martin Freeman, Ian McKellen aOrlando Bloom. Hobit Bilbo Bublík sa vydáva na dobrodružnú cestu sGandalfom atrinástimi trpaslíkmi. Ich cieľom je získať späť Osamelú horu. Po strastiplnej ceste plnej nástrah sa dostávajú ksamotnej hore, kde sa ale tentoraz musia popasovať snajväčším nebezpečenstvom ich cesty – sdrakom Smaugom. Bude im stačiť odvaha apriateľstvo, aby draka konečne porazili?


Mohlo by vás zaujímať:10 najdrahších filmov všetkých čias a čo ste o nich nevedeli


Sobota, Prima Cool 20:00, Nepriestrelný mních

Vakčnom filme sa predstaví Seann William Scott ačeský herec Karel Roden. Tajomný mních bez mena putuje po svete aopatruje magický zvitok, ktorý skrýva kľúč kneobmedzenej moci. On sám ho už ochraňovať viac nemôže, atak sa snaží nájsť za seba náhradu, ktorá by bola hodná tejto úlohy. Stretáva mladého Kara, ktorého sprvu považuje za správneho človeka. Najskôr ho však bude musieť naučiť zodpovednosti, čo sa pri ľahkovážnom mladíkovi zdá ako neľahká úloha.

Nedeľa, HBO 21:00, Hobit: Bitka piatich armád

Vhlavnej úlohe sa predstaví Martin Freeman, Ian McKeller a Orlando Bloom. Bitka piatich armád je epickým vyvrcholením Bilba Bublíka, Thorina Dubbina, Gandalfa atrpaslíkov. Ich územie sa im podarilo získať späť, no nebolo to zadarmo. Tentoraz musia čeliť drakovmu hnevu, ktorý si vybíja na nevinných ľuďoch zJazerného mesta. Sneustále sa vyostrujúcimi konfliktami sa trpaslíkovia, elfovia aľudia budú musieť spojiť vspoločnom boji, alebo neprežijú.


Mohlo by vás zaujímať:NAJ filmové prešľapy: Tieto chyby ste si zaručene (ne)všimli!


Nedeľa, HBO 2 20:05, 22 Jump Street

Jonah Hill aChanning Tatum, to je hlavné herecké obsadenie pokračovania akčnej komédie. Policajní dôstojníci Morton Schmidt aGreg Jenko dostávajú ďalší prípad. Tentoraz sa musia vprestrojení veľmi dôveryhodne infiltrovať do radov študentov vysokej školy. Obom sa podarí získať si dôveru svojich nových spolužiakov, no zároveň strácajú tú, ktorá ich vminulosti spojila. Atak musia vyriešiť nielen prípad, ale irozlúsknuť otázku, či ešte môžu byť priateľmi.

Viac o téme: 22 Jump StreetSaltPríbehy na dobrú nocHobit: Smaugova pustatinaNepriestrelný mníchHobit: Bitka piatich armád
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu