Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Máte radi akciu, strach či pomstu? Víkendové TV tipy sú pre vás ako stvorené!

(Zdroj: internet)

Tento víkend sa môžete tešiť na množstvo akcie, súbojov, pomsty a bojov medzi dobrom a zlom. Do cesty sa pritrafí aj nejaký ten horor či komédia, aby ste neskĺzli do akčného stereotypu. Stačí si už len vybrať.


PIATOK


20:15 Markíza - RED 2

Akčná komédia s hviezdnym obsadením. V hlavnej úlohe pokračovania úspešného filmu o bývalom agentovi CIA sa predstavia Bruce Willis, Helen Mirren, John Malkovich, Anthony Hopkins či Catherine Zeta-Jones. Majú len dve úlohy: nájsť smrtiacu zbraň a prežiť.

20:15 Dajto - Krvavý diamant

Leonardo DiCaprio sa tentoraz predstaví ako bývalý žoldnier, v súčasnosti pašerák diamantov. Spolu s obyčajným rybárom sa ocitnú v ohni občianskej vojny v Sierra Leone. Rozhodnú sa spojiť sily a spoločne nájsť ružový diamant.

22:15 Prima- Predátori

Elitného žoldniera unesú rovnako ako niekoľko ďalších zdanlivo náhodne vybratých ľudí. To však ešte netušia krutú pravdu – majú sa stať korisťou pre úplne novú rasu predátorov.

22:25 Nova- Kat

Agent so zvláštnym poslaním Frank Catle žije pokojným životom so svojou rodinou, kým ho jeho posledná úloha nepostaví proti krutému podnikateľovi. Pomsta sa stane jeho hnacím motorom, kým nepadne posledná hlava zodpovedná za vraždy jeho blízkych.


Mohlo by vás zaujímať: Joseph Fiennes rozčarovanie fanúšikov chápe: Z ponuky hrať Michaela Jacksona som tiež šokovaný



SOBOTA


20:30Markíza - Harry Potter a polovičný princ

V predposlednomdieli legendárnej ságy o čarodejníkovi Harrym Potterovi sa udejú závratné zmeny. Čarodejnícky svet sa navždy zmení...

22:00 Joj- Ja, moje druhé ja a Irena

Jim Carrey sa predstaví v bláznivej komédii ako schizofrenik, ktorý vedie dva životy. Na jeho šialenej ceste ho sprevádza Irena. Tá musí prísť na to, ako vyjsť nie s jedným, ale hneď s dvoma strelenými chlapmi.

23:40 Markíza - Nezvratný osud 3

Smrť si vás nájde... je všade. Chcete ju oklamať? Robíte to zbytočne, aj ona má svoj poriadok. Ani v treťom dieli Nezvratného osudu to nebude inak. Partička priateľov zažije hrôzostrašnú jazdu v lunaparku a odvtedy to pôjde dolu vodou...

00:15 Dajto- Pán prsteňov: Spoločenstvo prsteňa

Prvý diel fantastickej trilógie od Tolkiena odkrýva svet hobitov, kúziel a elfov. Frodo má dôležitú úlohu. Dostať sa s prsteňom do Mordoru a tam ho zničiť. Cesta však nebude taká ľahká.


Mohlo by vás zaujímať: DiCapriovi ponúkli vytúženú rolu: Môže sa stať ruským revolucionárom



NEDEĽA


20:30 Markíza- Rýchlo a zbesilo 5

Piate pokračovanie kultového akčného filmu Rýchlo a zbesilo ponúkne opäť pekné autá, krásne ženy a akciu. Nebude chýbať ani súboj dvoch svalnáčov Vina Diesela a Dwayna Johnsona.

20:35 Joj - Hobit 2: Smaugova pustatina

Pokračovanie Hobita líči spoločnú cestu Bilba s čarodejníkom Gandalfom a trinástimi trpaslíkmi. Potom, čo prežil začiatok svojej neočakávanej cesty, spoločne pokračujú smerom na Východ.

23:10 Markíza - Súboj Titanov

V Súboji titanov stavia boj o moc muža proti kráľoma kráľovproti bohom. No súboj medzi samotnými bohmi môže zničiť celý svet.

Viac o téme: Harry PotterRýchlo a zbesiloPán prsteňovREDNezvratný osud
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu