Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Víkendové TV TIPY: Fanúšikovia vojnových filmov aj napätia si prídu na svoje

(Zdroj: internet)

Tento víkend sa bude niesť v duchu vojnových príbehov a romantických komédií, no miesto sa nájde aj pre drámu či thriller.


PIATOK


20:15 Dajto - Topgun

Mladí vojenskí piloti Pete "Maverick" Mitchell ajeho kolega Goose sú vyslaní na päťtýždňový kurz do kalifornského Miramaru do školy pre elitných vojenských pilotov, nazývanej Top Gun.Tom Cruise sa predstaví ako pilot, ktorý sa riadi viac svojim inštinktom ako leteckými predpismi...

20:35 Joj - Kúpili sme si ZOO

Skutočný príbeh o spisovateľovi, ktorý dobrodružné príbehy už nepíše a radšej ich prežíva na vlastnej koži aj s celou svojou rodinou. Americká komédia v havnej úlohe s Mattom Damonom a Scarlett Johansson.

21:30 Doma - Pokušenie

Darrin Hill má problémy. Ukáže sa, že v práci klamal a naviac má v pätách rozhorčených dlžníkov. Preto sa radšej vyparí z New Yorku a zamieri na juh do Georgie, kde zomrela jeho príbuzná.

21:55 Makíza - Lúpež po taliansky

Zrada sa neodpúšťa - ani medzi zločincami. Keď Charlieho po dokonalej lúpeži zradí bývalý partner, rozhodne sa konať. A keďže vo vymýšľaní riskantých plánov je majster, máme sa na čo tešiť. Nie nadarmo sa totiž hovorí, že pomsta je sladká... Skvele obsadený film (Donald Sutherland, Mark Wahlberg, Edward Norton, Charlize Theron) je výborný tip na piatkovú noc.


Mohlo by vás zaujímať: Najobľúbenejšou hviezdou je Tom Hanks: K filmovým miláčikom patria aj ďalší



SOBOTA


20:20 Nova - Denník princeznej

Mia je svojské, ale milé mladé dievča. V škole je tak trochu outsiderom a chlapec, po ktorom túži, si ju nevšíma. Všetko sa mení, keď zistí, že má v sebe kráľovskú krv. Spočiatku prekvapená a potom nahnevaná nedokáže odpustiť matke, že ju celý doterajší život držala v nevedomosti. Matka jej vysvetlí, že podľa dohody s otcom mala kráľovský pôvod svojej dcéry utajiť až do jej 18. narodenín. Bude z nej raz ozajstná panovníčka?

21:30 Joj - Železné srdce

Príbeh sa odohráva v Nemecku v apríli 1945. Druhá svetová vojna sa blíži ku koncu a umierajúcemu gigantovi - nacistickej ríši - už výrazne dochádza dych. Nemecká armáda v posledných kŕčoch čelí náporu američanov. V hlavej úlohe seržanta "Wardaddyho" Colliera sa predstaví Brad Pitt, ktorý sa ako tankista spolu so svojimi vojakmi podujme k hrdinskému činu.

22:40 Markíza - Zberateľ bozkov

Osem unesených žien. Všetky sú krásne, majú talent a hrozí im smrteľné nebezpečenstvo. Tri už boli brutálne zavraždené... FBI je v pohotovosti a do naliehavého prípadu vstupuje i skúsený detektív Alex Cross. V hlavných úlohách sa predstavia Ashley Judda Morgan Freeman.


Mohlo by vás zaujímať: Brad Pitt, George Clooney a ďalší: Ktoré hviezdy sa blysli aj v Priateľoch?



NEDEĽA


20:30 Markíza - Zelená míľa

V roku 1935 pracoval Paul Edgecomb ako vrchný dozorca v celách smrti jednej lousianskej väznici, kam priviedli nového odsúdenca, obrovského černocha Johna Coffeyho. Aj keď pôsobil mierumilovným dojmom, bol odsúdený za vraždu dvoch malých dievčat.Tom Hanks sa predstaví v strhujúcom príbehu o nespravodlivo odsúdenom človeku, ktorý napriek tomu pomáhal všetkým.

20:35 Joj - Malý kúsok neba

Marley Corbett je mladá, krásna, divoká a zábavná slečna, má ale strach púšťať si lásku blízko k telu. Aj keď je zvyknutá brať všetky ťažkosti s humorom, návšteva lekára jej život zásadne zmení. Očarujúca Kate Hudson v príbehu, ktorý nenechá ani jedno oko suché.

22:15 Jednotka - Zachráňte vojaka Ryana

Slávny vojnový film Stevena Spielberga o malej jednotke, riskujúcej život pre záchranu vojaka, strateného niekde na pobreží francúzska...

23:00 Joj - Jazero smrti

Stevechce vziať svoju drahú polovičku Jenny na romantický výlet preč z mesta k jazeru Eden. V panenskej prírode plánuje požiadať svoju priateľku o ruku. Stretnú sa tam však s partiou mladých tínedžerov, ktorým sa veľmi nepáči, že sú na ich obľúbenom mieste votrelci.

Viac o téme: Brad PittTom HanksKate HudsonZelená míľa
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu