Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

TV TIPY: Zažite americkú akciu, britskú romantiku aj dávku českého humoru

Robert Downey Jr. ako Tony Stark vo filme Iron Man. Zobraziť galériu (6)
Robert Downey Jr. ako Tony Stark vo filme Iron Man. (Zdroj: internet)

Ani v posledný júlový týždeň nebude v televízii núdza o zaujímavé snímky overené časom a množstvom fanúšikov. Pobavia vás obľúbené české komédie, akciu zažijete počas nemožnej misie s Tomom Cruisom aj s ironickým a geniálnym Iron Manom. Strach vo vás vyvolá duchársky príbeh o žene v čiernom a nájde sa priestor aj na obľúbený animák i romantickú klasiku.

Pondelok 20.25 Jednotka: Vrátne láhve

Jeden Svěrák ako režisér, druhý Svěrák ako herec vhlavnej úlohe. Táto skvelá kombinácia vspojení sďalšími kvalitnými hercami adobrým humorom jednoducho musí mať za výsledok vynikajúcu komédiu. Učiteľ na dôchodku, ktorý je ešte stále plný životnej energie, si namiesto zaslúženého oddychu nájde brigádu vpražskom supermarkete, kde vykupuje prázdne fľaše. Vďaka tejto práci sa zapája do rôznych ľudských osudov.

Utorok 21.15 Film+: Žena včiernom

Žena v čiernom
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: telkac.sk)

Fanúšikov hororov určite poteší, náš utorkový tip – Žena včiernom. Klasický duchársky príbeh plný strašidelne pôsobiacich hračiek, stratených detí aspomstychtivou ženou včiernom. Príbehom vás prevedie Arthur Kipps vpodaní Daniela Radcliffa, ktorého si po pozretí tohto hororu už nebudete spájať len sčarodejníckym učňom Harrym Potterom.

Nielen čarodejníci z Rokfortu: Kde všade zahviezdili herci z Harryho Pottera?

Streda 20.35 TV Joj: Doba ľadová 3

Doba ľadová 3
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: internet)

Dobrodružstvo priateľov detí (ale aj dospelých) zdoby ľadovej azda nikdy nekončí. Tentokrát vám televízia ponúka tretie pokračovanie, ktoré je pre mnohých tým najvydarenejším. Kznámym hrdinom pribudnú nové tváre, nebudú chýbať bláznivé situácie aani veveričiak večnej lapajúci oriešok. Prežite snimi rozprávkovú jazdu cez územie dinosaurov.

Štvrtok 20.15 Dajto: Mission Impossible

Mission Impossible 3
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: internet, Telkáč.sk)

Vdobrodružnom akčnom trileri sa Tom Cruise vydáva na misiu, ktorú splniť je azda úplne nemožné. Nespravodlivo podozrievaný mladý agent CIA sa púšťa na vlastnú päsť do úlohy, pri ktorej mu stále hrozí smrť. Odhaliť zradcu vradách CIA adokázať, že on ním nie je.

Tvrdí chlapi Hollywoodu: Nebezpečné akčné scény robia bez dablérov!

Piatok 20.30 Markíza: Slunce, seno, jahody

Slunce, seno, erotika
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: internet)

Dojivosť kráv závisí na kultúre prostredia kravína. Takúto novinku prináša študent Šimon do známej dedinky Hoštice, kde nikdy nechýbajú klebety, typické dedinské ohováračky, zábava aalkohol.

Sobota 20.00 Nova cinema: Pýcha apredsudok

Vsobotu si užite romantické chvíľky pri poslednej filmovej adaptácii známeho britského románu Pýcha apredsudok. Päť sestier Bennetových sa chce čo najlepšie ačo najskôr vydať aich vrcholne netaktná matka ich vtom len podporuje. Okrem Elizabeth (Keira Knightley), ktorá sa chce vydať len zlásky, sa všetky zaujímajú predovšetkým oženíchove postavenie amajetok. Vkaždom prípade snímka je nielen plná romantiky, ale vo viacerých situáciách budete nútení sa zasmiať.

Spiderman nebude hviezdiť sám: Po jeho boku sa objaví aj Iron Man

Nedeľa 14.30 plus: Iron Man

Robert Downey Jr. ako
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: internet)

Tonyho Starka, výrobcu nových kvalitných zbraní, unesie teroristická skupina, aby im zabezpečil arzenál. Ten si vzajatí vyrobí oblek, ktorý by ho mal dostať do bezpečia. Hoci príbeh azda už všetci poznáme, na ironického Iron Mana sa dá pozerať kedykoľvek.

Nedeľa 20.00 COOL: Statočné srdce

Romantiku, drámu, dobrodružstvo iakciu snádychom histórie si užijete vo filmovej klasike snázvom Statočné srdce. Mel Gibson sa ako William Wallace postaví anglickému kráľovi Eduardovi I. Neskôr však bojuje nielen za práva svojej ženy, ale sapostaví všetkej vrchnosti, aby dosiahol spravodlivosť.

Viac o téme: Tv tipy
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu