Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

TV TIPY Mafiánska klasika, akcia aj neviazaný sex: Stačí len správne prepnúť!

Krstný otec
Krstný otec (Zdroj: internet, SITA)

Máte radi napätie a prestrelky? Tak potom sú pre vás naše tipy ako vyšité. Tento týždeň nájdete v televízii množstvo rôznych akčných hrdinov a chýbať nebude ani klenot mafiánskych filmov, Krstný otec. A ak aj náhodou krv a zimomriavky nie sú nič pre vás, nesmúťte, rozveselia vás napríklad Babovresky alebo komédia Ide len o sex.

PONDELOK 21:45 ČT2 - Prekliaty ostrov

Leonardo DiCaprio sa tentoraz predstaví v úlohe detektíva, ktorý v päťdesiatych rokoch na izolovanom ostrove pátra po zmiznutej pacientke. Počas vyšetrovania však začne odhaľovať skryté zákutia liečebne aj svojej mysle. Podarí sa mu odhaliť tajomstvá tohto čudného miesta?

21:50 Markíza - Babovřesky 2

Letná komédia Zdeňka Trošku je úsmevným obrázkom zo života na súčasnej dedine. S nadhľadom a komediálnou nadsázkou sleduje kopiace sa nedorozumenia a zhody náhod, ktoré poriadne zamotajú hlavu jej obyvateľom. V príbehu nechýba láska, žiarlivosť, závisť, intrigy a najmä vtipné okamihy, v ktorých sa niektorí z nás aj nájdu.

UTOROK 22:55 Dajto - Zabite Bobbyho!

Detektív Tad Gruzsa potrebuje vymeniť s mexickými drogovými mafiánmi svojho zajatého parťáka za americkú drogovú spojku Bobbyho Z. Problém tkvie v tom, že Bobby je mŕtvy, a tak k výmene nepoužiteľný. Našťastie sa vo väzení nachádza agresívny chlapík Tim Kearney, ktorý je Bobbymu neuveriteľne podobný. A pretože o jeho smrti vie zatiaľ len polícia, rozhodnú sa ho použiť k výmene. Situácia sa im však začne vymykaťz rúk.

STREDA 22:20 Dajto - Krstný otec

Na svadbe dcéry mafiánskeho bossa Vita Corleoneho nechýba známy spevák Johnny Fontane, ale ani zástupy iných "vďačných" členov "rodiny". Mocný Don Vito dokáže zariadiť takmer všetko, ale čoskoro dochádza k rozporom s iným gangom, s ktorým odmietol Corleone spolupracovať pri predaji drog v New Yorku. Dokonca na neho spáchajú atentát a celá rodina je v ohrození. Pôvodne pevná a neotrasiteľná pozícia corleonovského klanu je v troskách.

22:35 Markíza - Ide len o sex

Mladá žena Jamie, ktorá vyhľadáva v New Yorku schopných zamestnancov, presvedčí potenciálneho adepta Dylana, aby opustil svoje zamestnanie v San Franciscu a prijal prácu v New Yorku. Aj napriek tomu, že sa navzájom priťahujú, si obaja uvedomujú, že sú presne takí istí ako ich partneri, od ktorých zo vzťahov utekajú. A tak sa rozhodnú, že sa stanú priateľmi s istými výhodami.


Mohlo by vás zaujímať:Za slávnymi menami šľachetné srdcia: Sú hlasom utláčaných a bojujú za ich práva!


PIATOK 20:35 Joj - Iron Man 2

Pokračovanie príbehu Tonyho Starka alias Iron Mana. Zatiaľ čo sa všetci skrývajú pod maskou, Tony Stark odhalil svoju identitu pred celým národom. To samozrejme nesie svoje následky, s ktorými sa musí vysporiadať.

22:35 Jednotka - Mariňák

Dvadsaťročný zelenáč Anthony chcel iba pokračovať v rodinnej vojenskej tradícii. Netušil, že táto túžba ho privedie až do Iraku, kde musí čeliť vražednej horúčave a nepriateľským vojakom. Odrazu sa spolu so svojimi spolubojovníkmi ocitne vo vojne uprostred krajiny, ktorej nerozumie, proti nepriateľovi, ktorého nevidí.

SOBOTA 20:25 Jednotka - Výmena

Walter - syn slobodnej matky Christine, jedného dňa zmizne bez stopy a ani policajné pátranie nedokáže jeho zmiznutie objasniť. Po piatich mesiacoch sa chlapec nájde a losangeleská polícia ho s veľkou pompou odovzdá šťastnej matke. Jej radosť však čoskoro vystrieda zúfalstvo - nájdený chlapec totiž nie je jej syn Walter, hoci polícia tvrdí opak.


Mohlo by vás zaujímať:V posteli s krásnou herečkou: Channing Tatum sa pochválil so svojou nahou manželkou!


22:15 Markíza - Red: Vo výslužbe a extrémne nebezpeční

Akčná komédia je natočená na motívy komiksovej mikrosérie. Rozpráva príbeh o agentovi CIA Frankovi Mosesovi, ktorý je na penzii a kľudne si nažíva až do momentu, kedy sa CIA rozhodne ho zlikvidovať. V tú chvíľu nastáva súboj na život a na smrť medzi špičkovým, ale zastaralým agentom a celým zvyškom CIA.

22:50 Joj - Sezóna zabíjania

Dvaja veteráni bosnianskej vojny - Srb a Američan - sa po rokoch stretnú v neľútostnom osobnom súboji. Najčistejšia forma vojny je jeden na jedného. V hlavných úlohách sa predstavia John Travolta a Robert De Niro. Prostredníctovm nich nechá režisér naplno rozoznieť celú škálu motívov a emócií, temný humor, hrôzu, ale aj melanchóliu, ktoré robia thriller oveľa komplexnejším.

NEDEĽA 20:00 Doma -Skutočný príbeh: Únos Natasche Kampuschovej

Príbeh desaťročnej Nataschi Kampuschovej je inšpirovaný skutočnými udalosťami. Natascha po hádke s matkou odišla ráno sama do školy vo viedenskej štvrti Donaustadt. Krátko nato ju uniesol 35-ročný elektrotechnik Wolfgang Priklopil, který ju väznil viac než osem rokov v maličkej miestnosti pod garážou, ktorú sám vybudoval.

Viac o téme: Ide len o sexRobert Downey Jr. Iron Man
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu