Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Fantastické TV TIPY: Čaká vás svet fantázie, sci-fi a dobrodružstva!

Harry Potter 7
Harry Potter 7 (Zdroj: wikimedia, SITA, pottermore)

Súboj superhrdinov, dobrodružstvo malého chlapca v džungli, návrat do čarodejníckej školy či katastrofický film. Uleťte spolu s našimi tv tipmi do sveta fantázie plného akcie, dobrodružstva, fantastických postáv alebo čarov a oddýchnite si od reality!

Pondelok 21.15 HBO2: Captain America: Občianska vojna

Na to, že hrdinovia bojujú proti zloduchom, sme zvyknutí. Čo však v prípade, že svoje schopnosti využijú v boji proti sebe? Captain America a Iron Man majú svoje vlastné tímy a názory. Kto z koho?


Milovaní zloduchovia: Kradnú, vraždia, ničia svet a aj tak im fandíme!


Utorok 20.15 Dajto: Total Recall

Akčný triler Total Recall vám predostrie príbeh továrnika Quaida, ktorý používa výlet do svojej mysle na útek predfrustrujúcim životom. V mysli žije ilúziu života super špióna. Tento proces sa však zvrtne a Quaid sa stane hľadaným mužom. Kde je hranica medzi realitou a fantáziou?

Streda 18.10 HBO: Kniha džunglí

Obávaný vládca pralesa tiger Šer Chán sa vracia do džungle a chce odstrániť akúkoľvek hrozbu. Tou by mohol byť aj Mauglí. Preto a spolu s čiernym panterom Baghírou a medveďom Balúom vydáva preč na cestu plnú dobrodružstva, na ktorej by ste nemali chýbať.


Muž s fantáziou bez hraníc a otec všetkých superhrdinov. Aj to je Stan Lee!


Štvrtok 20.35 Plus: X-Men

Po celej planéte sa rodia deti so zvláštnym X-faktorom v génoch. Ten im dodáva nadprirodzené schopnosti. Dokážu napríklad lietať či ovládať počasie. Aby nedesili ostatných ľudí, profesor Xavier ich učí tieto schopnosti ovládať. Ich vlastnosti sa však dajú aj zneužiť...

Piatok 20.35 Joj: Deň po tom

Podľa výskumov klimatológa Jacka Halla všetko nasvedčuje tomu, že globálne otepľovanie môže spustiť novú dobu ľadovú. Varuje štátnych úradníkov, no je už neskoro. Prudké zmeny počasia sa prejavujú na celej planéte. Obrovské krúpy, tornáda, hurikány, sneh tam, kde nikdy nebol… Obyvateľstvo sa pochopiteľne presúva na juh, len Jack ide proti prúdu - zachrániť svojho syna.


Takú moc nemá nikto: Toto sú najväčší filmoví čarodejníci!


Sobota 15.45 Markíza: Harry Potter a Dary smrti II

Záverečná časť je absolútne skvelým vyvrcholením čarodejníckej série, ktorú milujú diváci po celom svete. Súboj mocných čarodejníkov, z ktorého môže vyjsť živý len jeden. Dokonalé scény, skvelá hudba a napätie, dobrodružstvo i láska. Oplatí sa vidieť!

Nedeľa 17.25 Plus: Návrat do budúcnosti 2

Obľúbená rodinná sci-fi komédia Návrat do budúcnosti má, našťastie, pokračovanie. V ňom má Marty opäť kopu práce. Najskôr ho čaká let do budúcnosti, aby zachránil vlastného syna a potom rýchlo naspäť do minulosti. Tam totiž musí zachrániť seba.

Viac o téme: Harry PotterCaptain AmericaTotal Recall
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu