Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Bohaté TV Tipy na týždeň: Očarí vás príbeh šampiónov a vystraší šialený sused

Ďalší týždeň so sebou opäť prinesie bohatú filmovú ponuku. Úvod bude patriť pokračovaniu skvelej českej komédie, ktorá vás zaručene rozosmeje. Na záver sa pripravte na poriadnu dávku drámy, ale relaxovať môžete aj pri animovanom dobrodružstve.

PONDELOK Jednotka 20:25 -2Bobule

Opäť budeme sledovať zaujímavé príhody dvojice kamarátov Honzu (Kryštof Hádek) a Jirky (Lukáš Langmajer). Jirka sa zapletie s mladou krásnou dievčinou. Jej otec (Jiří Krampol) má však o nápadníkoch svojej dcéry úplne iné predstavy. Jirka radšej uteká za kamarátom Honzom na južnú Moravu. Honza zatiaľ žije s Klárou (Tereza Voříšková) na dedkovom vinárstve a ako vinár začiatočník sa púšťa do vrcholného umenia slamového vína. Nielen, že čelí neúspechom, ale po neočakávanom príchode kamaráta Jirku sa jeho život obráti naruby. Jirkova slabosť pre ženy sa totiž doslova zvrhla na zápas o život.

UTOROK Dajto 20:15 -Kolíska do hrobu

DMX je šéf skupiny najlepších anajšikovnejších profesionálnych zlodejov. Neexistuje nič, čo by nedokázal so svojou skupinou vyriešiť. Zvláda absolútne všetko - okrem svojho súkromia. Jeho dcéru jedného dňa unesú a držia ju ako rukojemníčku. Únoscovia na čele s Lingom žiadajú za jej prepustenie odmenu vo veľmi vzácnych čiernych diamantoch, ktoré Lingovi ktosi ukradol. Ibaže tie DMX práve nemá. A vtedy si uvedomí, že táto požiadavka je nad jeho sily. Jediným riešením je spojiť sa stajným agentom Su Duncanom, ktorý práve pátra po novom smrtiacom vojnovom mechanizme. Dvaja celkom rozdielni muži majú teraz spoločný cieľ. A nikto ich nemôže zastaviť.

Mohlo by vás zaujímať:7 super programov, na ktoré sme ako deti nedali dopustiť: Tieto relácie nás bavili aj desili zároveň

STREDA Joj Cinema 20:15 -Adolf Eichmann

Píše sa rok 1960. Izraelský premiér Ben Gurion počas mimoriadneho zasadnutia Knesetu oznamuje národu, že Adolf Eichmannje držaný v zajatí na izraelskej pôde a bude súdený za zločiny proti židovskému ľudu. Eichmann jestíhaný za účasť na vyvraždení šiestich miliónov Židov nacistami. Medzi tými, ktorí správu počuli, je aj mladý kapitán Avner Less. Okamžite je poverený dôležitou a prísne tajnou úlohou. Povedie Eichmannove výsluchy a získa dostatok dôkazov na jeho odsúdenie. Tak začína súboj dvoch úplne odlišných mužov.

ŠTVRTOK Joj Plus 20:35 -X-Men: Wolverine

Hugh Jackman sa vracia v úlohe, ktorá z neho urobila filmovú hviezdu. V roli Logana alebo neľútostného mutanta Wolverina obdareného zázračnou schopnosťou regenerácie a tiež adamantiovými pazúrmi na rukách. Kým tri predchádzajúce filmy boli zasadené do nie príliš vzdialenej budúcnosti, hlavná časť nového príbehu sa odohráva v 70. rokoch minulého storočia. Dej sa vracia k počiatkom Wolverinovej hrdinskej kariéry i tragickým udalostiam jeho života, z ktorých ho najviac poznamená smrť osudovej lásky Kayle Silverfox. Jej smrť spôsobí Wolverinovo zapletenie s tajným vládnym vojenským programom Weapon X. S projektom, ktorý mu navždy úplne zmení život.

PIATOK Joj 20:35 -McFarland: Útek pred chudobou

Kevin Costner žiari v športovej dráme, založenej na skutočnom inšpiratívnom príbehu outsiderov. Keď tréner Jim White príde učiť na strednú školu, ktorú navštevujú predovšetkým Latinoameričania, pomery nie sú najjednoduchšie. Keď však tréner objaví výnimočné bežecké schopnosti chlapcov, veci sa menia. Okrem ich talentu to je sila rodiny, vzájomnej oddanosti a pracovnej morálky, ktorá ich transformuje do pozíciešampiónov cezpoľného behu a pomáha im dosiahnuť ich vlastný americký sen.

Mohlo by vás zaujímať:Kedysi sme ich vídali každý deň, kam sa podeli dnes? Toto je 11 slovenských celebrít, po ktorých sa akoby zľahla zem

SOBOTA Joj 20:35 -Príšerky: Univerzita

Ešte keď bol Mike Wazowski malým strašidielkom, sníval o tom, že sa jedného dňa stane skutočným a rešpektovaným strašidlom. Mike vie, že najlepšie strašidlá vyštudovali univerzitu pre príšery Monsters Universitya jeho voľba je jasná. Hneď v prvom semestri dostanú jeho kariérne plány vážnu trhlinu. Jeho spolubývajúcim sa totiž stane James P. Sullivan, skutočný kanón a strašidelný talent od prírody. Neustála rivalita dvojice spôsobí, že napokon oboch z elitného študijného programu vyhodia. Ocitajú sa na najnižšom stupienku v hierarchii univerzity, v spoločnosti príšeriek, čudesných aj na pomery sveta strašidiel. Čo je však horšie, radi by uviedli veci do poriadku. Hrozí však, že obaja budú musieť začať spolupracovať.

NEDEĽA Doma 20:00 -Nebezpečný sused

Mladý pár sa práve nasťahoval do svojho kalifornského domu snov. Čoskoro sa však stáva terčom suseda, ktorý ťažko znáša, že má každý z manželov inú farbu pleti. Prísny osamelý otec pracuje ako losangeleský policajt a zároveň si zaumienil, že sa stane samozvaným strážcom poriadku v okolí. Jeho nočné kontrolné prechádzky a až príliš zvedavé oči niekomu prinášajú pocit bezpečia, ale mladých novomanželov stále viac obťažujú. Proti trvalému narušeniu súkromia sa dvojica nakoniec začne brániť.

Viac o téme: Kolíska do hrobu2BobuleNebezpečný susedPríšerky: UniverzitaMcFarland: Útek pred chudobouAdolf EichmannX-Men: Wolverine
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu