Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

TV TIPY Mesto zvierat, slovenská nevera či útok žraloka: Tento týždeň to bude pestré!

Malý princ
Malý princ (Zdroj: Youtube)

Posledný marcový týždeň sa prehupne až k bláznivému prvému aprílu. A rovnako bláznivo pestrá a zaujímavá je aj naša televízna ponuka. To svoje si nájde naozaj každý!

Pondelok 17:20 HBO2: Zootropolis

Osviežujúci animák plný kvalitného humoru je tým pravým riešením na pondelkové problémy. Zootropolis je mesto, aké nemá vo svete páru. Žijú v ňom zvieratá zo všetkých kútov sveta, čo však nie je to najzaujímavejšie. Majú totiž vlastnosti totožné s tými ľudskými. Nájdete sa v roztomilých postavičkách aj vy?


Mohlo by vás zaujímať:Keď animáky nestačia: Top Disney rozprávky prerobené do hraných verzií


Utorok 20:25 Jednotka: Nevera po slovensky

Utorkový večer ozvláštni staršia slovenská klasika zo života lesných robotníkov. Každodenný nudný stereotyp sa zmení na zaujímavé dobrodružstvo, keď prídu sezónne robotníčky. Prizerať sa - to im nestačí. Preto spriadajú plány a dôveryhodné výhovorky pre manželky, prečo musia pracovať aj v nočných hodinách… Taká jednoducho bola nevera po Slovensky!

Streda 16:00 HBO: Malý princ

Patrí Malý princ k vaším knižným srdcovkám? Tak to by ste si nemali nechať ujsť jeho filmové prevedenie. V ňom je však hlavnou postavou malé dievčatko, ktorému sused, letec, ukáže neobyčajný svet. Ten mu už dávno predstavil Malý princ...

Štvrtok 22:05 Nova: Čeľuste

Rekreačné mesto Amity ponúka návštevníkom modré more, piesočné pláže a žiarivé nebo. No pod hladinou sa skrýva okrem neškodných rybičiek aj obrovský biely žralok. Ale veď to určite poznáte! Sadnite si k telke a jednoducho si užite rokmi overený triler, ktorý získal tri Oscary.


Mohlo by vás zaujímať:Slávne Čeľuste spustili krvavú pomstu: Svoj čin oľutoval aj autor knižnej predlohy


Piatok 16:35 Filmbox Plus: Coco Chanel

Piatkové poobedie si užijú milovníci životopisných snímok. V ponuke je totiž snímka o zakladateľke módnej značky - Coco Chanel. Pozrite si prerod chudobnej dievčiny na dámu s neobyčajným módnym vkusom z centra Paríža.

Sobota 20:35 Joj: Jedna za všetky

Bláznivý prvý apríl jednoducho potrebuje skvelú komédiu! Jeden chlap - Mark podvádza naraz tri ženy. A ony mu to jednoducho nebudú tolerovať! Preto sa všetky tri spoja a vymyslia plán pomsty, z ktorého Mark nemôže vyjsť bez ujmy.


Mohlo by vás zaujímať:Zabudnite na presladené komédie: Skúste tak trochu inú romantiku


Nedeľa 20:00 Doma: Dosť!

Starší, no silný príbeh v podaní Jennifer Lopez. Zdá sa, že servírka Slim má pred sebou krásnu budúcnosť - našla si partnera, ktorý plní všetko, čo jej vidí na očiach a navyšesa imnarodila krásna dcérka. O štyri roky však Slim zistí, že Mitch má milenku. A čo je horšie - udrie ju. Na políciu sa nechce obrátiť a priatelia jej veľmi nepomôžu. Bojí sa o dcéru a chce z manželstva utiecť, no Mitch ju začne prenasledovať. Zmení si meno, identitu, zovňajšok. Ukrývať sa však nechce - strachu bolo dosť!

Viac o téme: Malý princČeľusteCoco ChanelDosť!Jedna za všetkyZootropolis Nevera po slovensky
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu