Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

TV TIPY Pripravte sa na epické televízne bitvy: Bojovať sa bude na všetkých frontoch!

Koláž - tv tipy
Koláž - tv tipy (Zdroj: telkáč)

Tento týždeň to vyzerá na poriadny televízny boj. X-Meni budú bojovať o svoju budúcnosť, Bilbo v bitke piatich armád, Hilary Swank ako Betty zabojuje o život svojho brata a princ Radovan o svoju princeznú so zlatou hviezdou na čele. Bojovať sa bude na všetkých frontoch!

PONDELOK 17:20 HBO - Inferno

Tom Hanks sa vracia, aby ako Robert Langdon vyriešil ďalšiu pozoruhodnú záhadu. A to priamo v štvrtej časti filmovej adaptácie slávnej knižnej série. Profesor Langdon si po zobudení vo florentskej nemocnici nespomína na nič z posledných pár dní. Jeho život i všetko ostatné závisí od toho, či dokáže vylúštiť najťažšiu hádanku, s akou sa kedy stretol.

UTOROK 16:35 Joj Cinema - Veľké nádeje

Malý Pip vyrastá u svojej prísnej sestry, no aby si niečo zarobil, pracuje u veľmi bohatej, no podivnej slečny Havishamovej, ktorá z duše nenávidí mužov. Pipovou úlohou je robiť spoločnosť malej Estelle, do ktorej sa zamiluje a ktorá mu zlomí srdce. Potom dostane neodmietnuteľnú možnosť a odchádza do Londýna. Neskôr mu neznámy dobrodinec odkáže kopu peňazí a z Pipa sa stáva namyslený snob. Využije silu peňazí a znovu sa uchádza o detskú lásku. Záhadne získané bohatstvo mu však môže zničiť úplne všetko.

STREDA 20:25 Jednotka - Odsúdený

Máte radi drámy vytvorené podľa skutočných udalostí? V tom prípade určite oceníte snímku Odsúdený s Hilary Swank v hlavnej úlohe. Betty sa úplne zrúti svet po tom, čo je jej brat usvedčený z vraždy a odsúdený na doživotie. Je však abolútne presvedčená o jeho nevine a rozhodne sa to na vlastnú päsť dokázať.

ŠTVRTOK 20:35 Joj Plus - Hobit: Bitka piatich armád

Putovanie hobita Bilba a jeho odvážnej partie je na konci. Budúcnosť Stredozeme visí na vlásku a hobita čaká posledný boj - bitka piatich armád. Konečne sa v ňom prebudil hrdinský duch a pocit spolupatričnosti. Zažite s Bilbom to pravé dobrodružstvo, ktoré stojí za všetok čas pri ňom strávený.

PIATOK 20:20 Nova - Princezná so zlatou hviezdou

Klasická česká rozprávka bezpochyby patrí v našich končinách k tým najobľúbenejším. Obsahuje všetko, čo by dobrá rozprávka mala mať - krásnu princeznú Ladu, zlého kráľa Kazisveta, ktorý si ju chce vziať, dobrú pestúnku a samozrejme pohľadného a dobrého princa Radovana. Práve tomu krásna Lada učaruje, a tak sa odhodlá zachrániť ju aj celé jej kráľovstvo.

SOBOTA 13:45 Markíza - Láska cez internet

Majiteľka malého kníhkupectva Kathleen Kellyová a majiteľ najväčšieho kníhkupectva na Manhattane Joe Fox. Namiesto toho, aby ich vášeň pre knihy spájala, rozdeľuje ich. Foxove obrovské kníhkupectvo totiž hltá malé kníhkupectvá jedno po druhom. O svoj knižný obchodík môže prísť aj Kathleen, ktorá sa nemá na koho obrátiť -okrem svojho e-mailového priateľa.

NEDEĽA 20:35 Joj - X-Men: Budúca minulosť

Zmutovaným hrdinom hrozí zánik. Aby zachránili svoju budúcnosť, musia spoločnými silami zmeniť minulosť. Jedinou šancou na záchranu je cesta na samotný začiatok reťazca udalostí, ktoré spustili nezvratný proces skazy.

Viac o téme: InfernoLáska cez internetHobit: Bitka piatich armádX-Men: Budúca minulosťPrincezná so zlatou hviezdouVeľké nádejeOdsúdený
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu