Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

TV tipy v znamení akcie, humoru i histórie: Týždeň zakončí legendárny Funès!

(Zdroj: csfd.cz/Manga Films S.L.)

Aj tento týždeň bude bohatý a plný rôznorodých žánrov. Nebudú chýbať komédie ani akčné snímky. Na konci týždňa si môžete vychutnať legendárneho Louisa de Funèsa v úlohe žandára zo Saint Tropez.

PONDELOK 20:15 Joj Cinema - Železná lady

Režisérka Phyllida Lloyd natočila pútavý životopisný film o najvýznamnejšej političke 20. storočia. Margaret Thatcherová bolaneobyčajne všestrannážena. Dokázala, že vo vysokejpolitike sa dokážu presadiť aj ženy. Stala sa prvou premiérkou Spojeného kráľovstva Veľkej Británie a Severného Írska. Svojím nekompromisným prístupom k politickému, ale i osobnému životu, získala prezývku Železná lady. Film ukazuje Margaretino jedenásťročné pôsobenie v pozícii predsedkyne britskej vlády, jej neústupnosť a rozhodnosť, ale i to, akú cenu zaplatila za politický vplyv a moc. Spolu s výkonom Meryl Streepv hlavnej úlohe stvorila režisérka strhujúcu snímku.

UTOROK 20:15 Joj Cinema -Deepwater Horizon: More v plameňoch

V apríli 2010 došlo na ropnej plošine Deepwater Horizon v Mexickom zálive k jednej z najväčších človekom spôsobených katastrof na svete. Tento film rozpráva príbeh, ktorý sa neobjavil v nijakých správach a väčšina ľudí ho nepozná. Je to príbeh 126 členov posádky, pracujúcich na palube Deepwater Horizon, ktorí tam v teň deň prežili skutočné peklo.

STREDA 22:55 Dajto - Fanatik

Gil Renard je predavač nožov a veľký fanúšik bejzbalového tímu San Francisco Giants, ktorí kúpili "čierne eso bejzbalových trávnikov" Bobbyho Rayburna za neuveriteľných 40 miliónov dolárov. Lenže Bobby hrá v poslednom čase naozaj hlboko pod svoje možnosti. Tragickálavína udalostí sa spúšťa v čase, keď Bobby nedokáže ani odpáliť.Gila neskôr vyhodia z práce. Zdanlivo nesúvisiace motívy sa spájajú a zlievajú do teroru, násilia a vraždy. Šialený fanatik Gil dá Bobbymu ultimátum: život jeho syna Seana za homerun.

PIATOK 20:35 Joj Plus - Susedská hliadka

Zlá správa - ich pomoc nemusíte prežiť. Varovanie - strážcovia sú stále drsnejší, oplzlejší a bláznivejší! Jediné, čo ohrozuje pokojný život občanov na predmestí mestečka Glenview v Ohiu, je partička štyroch chlapíkov, ktorí sa ho rozhodli chrániť vlastnými silami. Zoznámte sa s ich šialenou susedskou hliadkou - občiansky zapálený Evan, fotrík od rodiny Bob, neohrabaný tlsťoch Franklin a čerstvo rozvedený Jamarcus. Dobrá správa - poslední správni muži sú už na svojich miestach, aby vás ochránili.

22:35 Doma - Pozdravy zo spermobanky

David Wozniak v mladosti daroval veľké množstvo svojich spermií výmenou za peniaze. Vštyridsiatke však zistí, že sa stal nepriamo otcom viac než stovky detí. Mnohé z nich ho teraz túžia spoznať, no on ich nechce ani vidieť, inak by prišiel o svoju anonymitu. Podarí sa mu ostať v utajení, alebo bude jeho tajomstvo odhalené?


Mohlo by vás zaujímať:Depresie, šialený Joker a obrovský talent: Heath Ledger sa ničil na úkor hereckého majstrovstva!


SOBOTA 20:20 Nova - Podfukári

Sú nesmierne šikovní, prefíkaní a pracujú v elegantnom štýle. To sú podfukári - tím špičkových iluzionistov. Vrámci svojich efektných kúzelníckych show predvádzajú ešte efektnejšie bankové lúpeže zamerané proti skorumpovaným finančníkom. Po veľkolepom vybielení prvej banky doslova v priamom prenose vstupuje na scénu FBI a začína napínavá a zábavná hra na mačku a myš. FBI si na pomoc zavoláexperta, bývalého iluzionistu, ktorý má za úlohu nájsť odpovede na otázku: ide im o peniaze, najslávnejšie kúzlo alebo niečo celkom iné?

20:30 Markíza - Vo štvorici po opici 3

Najskôr stratili ženícha v Las Vegas. Potom sa im podarilo to isté i s bratom nevesty. A tentokrát budú liečiť zlomené srdce po smrti najbližšieho. Šialenému Alanovi totiž zomrie otec a tak sa partička, ktorá takmer položila mesto hazardu na lopatky, vracia, aby mu vymyla mozog poriadnou dávkou alkoholu. Čo sa samozrejme zvrhne a odštartuje ďalšiu plejádu humorných situácií.

20:35 Joj - Captain America: Zimný vojak

Po katastrofických udalostiach v New Yorkužije Steven Rogers alias Kapitán Amerika v ústraní vo Washingtone. Snaží sa prispôsobiť modernému svetu. Keď však dojde k útoku na jeho kolegu, strhne sa boj o svet. Čoskoro sa však Kapitán Amerika ocitne zoči-voči nebezpečnému Zimnému vojakovi. Zistí však, že je to jeho priateľ, o ktorom si myslel, že je mŕtvy.

NEDEĽA 20:15 Dajto - Žandár zo Saint Tropez

Hlavným hrdinom príbehu je Ludovic Cruchot, svedomitý policajt, ktorý má problémy predovšetkým so svojou dospievajúcou dcérou Nicole. Za vzorné plnenie povinností je preložený zo zapadnutej alpskej dediny do turistického letoviska na azúrovom pobreží Stredozemného mora. Jeho príchod spôsobí v mestečku poriadny rozruch, keď nová posila zboru stihne len cestou z autobusovej zastávky napariť šokovaným obyvateľom a turistom deväť pokút. Louis de Funès sa predvedie v jednej zo svojich legendárnych úloh, ktorými aj dnes baví milióny divákov.

Viac o téme: Louis de FunèsPodfukáriKapitán Amerika
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu