Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Skvelé TV TIPY na týždeň: Na svoje si prídu romantické duše, ale aj milovníci napätia

Prázdniny pokračujú v plnom prúde, no vy sa opäť môžete tešiť na tradične bohatú filmovú ponuku. V nasledujúcom týždni nebude chýbať romantika, akčné scény, zaujímavé príbehy a na záver legendárny Terminátor.

PONDELOK 20:25 Jednotka -Zamilovaný Shakespeare

Romantická komédia sa odohráva v Londýne koncom 16.storočia, v období, kedy sa Shakespearovi príliš nedarí. Nemá peniaze, jeho citový život je nenaplnený, a čo je najhoršie - nedarí sa mu napísať najnovšiu hru. Shakespeare obdivuje nového herca Thomasa Kenta, ktorý však náhle odíde. V majestátnom dome, kde Thomas býval, sa teraz objavuje Viola de Lesseps, mladá a príťažlivá žena. Medzi nimi vznikne láska na prvý pohľad a Shakespeara to inšpiruje k dopísaniu hry. Čoskoro však spisovateľ zistí, že Thomas je vlastne Viola v prestrojení.

UTOROK 21:30 Dvojka-Lúpež po taliansky

Ich geniálny plán bol premyslený do najmenších detailov a prevedený úplne bezchybne. Každý z nich bol kedysi špičkovým profesionálom vo svojom obore a Charlie by za svoj tím dal aj ruku do ohňa. Podaril sa i útek napriek tomu, že išlo o jeden z najstráženejších palácov v Benátkach. Ale jeden z nich zradil.

Sedem životov V siedmom nebi dnes: Sex s mladistvými, kone a radšej súkromie!

STREDA 20:15 Dajto -Parker

Profesionálny lupič s nekompromisným zmyslom pre spravodlivosť chystá pomstu brutálnemu gangu, ktorý ho podrazil. Drsná pomsta sa odohráva v luxusnom prostredí Palm Beach. Ústrednou postavou filmurežiséra Taylora Hackfordaje chladnokrvný kultový antihrdina známy z románov spisovateľa Donalda E. Westlakea. Parker (Jason Statham)sa chce pomstiť a ide proti všetkým. Aby mohol svoju odplatu vykonať, bude musieť najprv prežiť.

ŠTVRTOK 20:35 Joj Plus -Hry o život: Skúška ohňom

V druhej časti filmovej série Hry o život sa Katniss Everdeenová vracia domov po víťazstve v 74. Hrách o život spoločne s ďalším vyvoleným, Peetom Mellarkom. Ako víťazi musia opäť opustiť rodiny a priateľov a vydať sa na okružnú cestu po všetkých krajoch Panemu. Počas návštev jednotlivých krajov Katniss vycíti, že sa neodvratne schyľuje k revolúcii. Kapitol má ešte stále moc pevne v rukách, čoho dôkazom sú prípravy na 75. Hry o život, ktoré rozhodnú o budúcnosti celého Panemu.

PIATOK 20:30 Markíza -Babovřesky 3

Príbeh začína tam, kde druhý diel skončil: Horáčková vybieha z domu oproti mladej dáme, ktorá prišla do Babovřeskov. Miestne drbny v nej spoznali sestru Glóriu. Tá sa rozhodla vystúpiť z rádu a zostať v Babovřeskoch. Zápletka sa točí okolo pomsty starostu Stehlíka a miestnych hospodárov Horáčkovej.Do dediny sa vracia kontrolór Dodo. Nie je sám, prichádza s ním jeho manželka, ktorá Stehlíkovi zaistí dotáciu, vďaka ktorej starosta môže poslať všetkých sedem miestnych drbien k moru... akcia "likvidácia báb" začína. A nad tým všetkým bdie nový farár, ktorý prišiel do dediny nahradiť pátra Petra.

Na obrazovke sme ich vídavali každý deň: Spomínate si ešte na týchto moderátorov?

SOBOTA 20:35 Joj -Denník princeznej 2: Kráľovstvo v ohrození

Princezná Mia je v najlepšom veku. Od chvíle, kedy prešla prvou zaťažkávajúcou skúškou ubehlo už päť rokov. Teraz sa Mia môže konečne s kľudným svedomím vybrať do Genovie, kde bude podľa všetkého korunovaná za kráľovnú. Čo však ešte netuší je fakt, žev Genovii majú budúce kráľovné vo zvyku pred korunováciou usporiadať svadbu a vstúpiť tak do dôležitej pozície s mužskou oporou. Mia má tridsať dní na to, aby našla muža svojich snov. Pripravte sa na tridsať neuveriteľných dní plných lásky a zábavy.

NEDEĽA 20:15 Markíza -Terminátor 2: Deň zúčtovania

Strach z nukleárnej skazy zlomil psychiku Sarah Connorovej (Linda Hamiltonová). Zatvorili ju do ústavu pre duševne chorých pre údajnú schizofréniu, a márne bojuje o to, aby mohla vidieť svojho syna Johna, ktorého nie príliš úspešne vychovávajú pestúni. V budúcnosti zatiaľ pokračuje vojna ľudí proti strojom. Superpočítač Skynet sa opäť pokúsi zvrátiť výsledok vojny zásahom do minulosti. V našej prítomnosti sa opäť objavia dvaja muži. Mohutný terminátor a štíhly mladík.

Viac o téme: Lúpež po talianskyZamilovaný ShakespeareParkerHry o život: Skúška ohňomDenník princeznej 2: Kráľovstvo v ohrozeníBabovřesky 3
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu