Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Posledné prázdninové TV TIPY: Užite si voľné dni s kvalitnými príbehmi!

tv tipy  - koláž
tv tipy - koláž

Posledný prázdninový týždeň si užijete so silnými snímkami a odvážnymi hrdinami. Zdeněk Svěřák sa ako dôchodca nezľakne brigády v supermarkete, Denzel Washington sa postaví ruským gangstrom, hrdinovia z Madagaskaru sa nebojácne vypravia na strastiplnú cestu domov a z historickej drámy sa dozviete o živote legendárnej sniperky.

PONDELOK 20:25 Jednotka - Vratné lahve

Hrdinom obľúbenej českej snímky je učiteľ na dôchodku, ktorý sa ale so životom dôchodcu nechce zmieriť. Preto príjme brigádnické miesto ako výkupca fliaš v jednom pražskom supermarkete. Zdeněk Svěřák sa v tejto úlohe stáva pozorovateľom osudov rôznych ľudí a do mnohých sa aj sám zapojí.


Mohlo by vás zaujímať:V hlavnej úlohe mafia: TOP 6 filmov, ktoré stelesňujú mocných gangstrov


UTOROK 20:15 Dajto - Equalizer

Denzel Washington ako bývalý člen tajnej elitnej vojenskej jednotky predstiera svoju smrť, aby tak mohol začať nový pokojný život. Dobrovoľný odpočinok ukončí kvôli záchrane mladého dievčaťa a kvôli tomu sa ocitá v boji proti extrémne násilným ruským gangstrom.

STREDA 17:40 HBO - Ploty

Film Ploty sa odohráva v 50. rokoch minulého storočia v Pittsburghu a ponúka pohľad na bývalého hráča baseballu Troya Maxsona. Ten sa usiluje zaopatriť svoju rodinu a to aj napriek tomu, že mu život kladie jednu prekážku za druhou.


Mohlo by vás zaujímať:Filmové životy legiend: Kto zahral historické osobnosti najlepšie?


ŠTVRTOK 23:25 Doma - Princezná Diana: Pravda o jej smrti

Dvadsiate výročie smrti princeznej Diany si môžete pripomenúť aj snímkou z roku 2003 od Johna Stricklanda, ktorý sa netajil tým, že je vystavaná na fiktívnom konšpiračnom základe. Hlavnou hrdinkou je mladá idealistka Rachel, ktorá sa odmieta zmieriť s oficiálnym stanoviskom k smrti obľúbenej princeznej a púšťa sa na vlastnú päsť do pátrania.

PIATOK 17:10 Markíza - Madagaskar 3

Dostať sa naspäť do New Yorku do svojej obľúbenej zoologickej nie je vôbec nič jednoduché. Lev Alex, zebra Marty, hrošica Gloria a žirafa Melman o tom vedia svoje. Jedinou šancou na záchranu je pridať sa k potulnému cirkusu, ktorý vďaka nim naberá úplne iný rozmer. Samozrejme, nechýbajú ani ich ostatní kamoši - kráľ Julien, Maurice, pobláznené opice, ako aj banda tučniakov. Bláznivá jazda sa môže začať.


Mohlo by vás zaujímať:Disney rozprávky skrývajú množstvo zaujímavostí: Toto ste o nich určite nevedeli!


SOBOTA 20:30 Markíza - Bitka o Sevastopoľ

Historická dráma hovorí príbeh o legendárnej sniperke ZSSR Ljudmile Pavličenkovej, ktorú prezývali pani smrť. A zalúžene, počas 2. svetovej vojny zabila pri obrane Sevastopoľa a Odesy 309 nepriateľov. Film zachytáva reálne udalosti,aj jej osobný život.

NEDEĽA 20:35 JOJ - Rýchlo a zbesilo 7

V nesmrteľnej sérii Rýchlo a zbesilo môžu aj autá lietať. Parádnu hereckú zostavu doplniliv siedmej časti Jason Statham a Kurt Russell. Vyberte sa spolu s nimi na nebezpečnú a vzrušujúcu jazdu, z ktorej nemusí nikto vyviaznuť živý.

Viac o téme: EqualizerVratné lahvePlotyBitka o Sevastopoľ
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu