Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Rozmanité TV Tipy: Užite si filmy plné záhad, čarov, napätia i tajomstiev!

Koláž - tv tipy
Koláž - tv tipy

Týždeň začne priam magicky so slávnym iluzionistom a bude pokračovať s nepopleteným Rowanom Atkinsonom v úlohe vyšetrovateľa. Dozviete sa, že aj Casanova bol odmietnutý, ako aj dramatické detaily zo slávnej, no neúspešnej výpravy elitnej jednotky Navy SEALs. A to vôbec nie je všetko. Užite si dokonalé filmové večery!

PONDELOK 22:10 Film+ - Iluzionista

Temná a dramatická snímka sa odohráva na prelome 19. a 20. storočia vo Viedni. Mág prvej kategórie Eisenheim v podaní Edwarda Nortona sa zamiluje do nesprávnej ženy, zasnúbenej princeznej Sophie. Pre iluzionistu však nič nie je nemožné, takže berie situáciu do vlastných rúk a s pomocou asistenta chce získať princeznú späť. Jeho odvážny plán môže skončiť buď jeho smrťou, alebo spojením dávnych milencov.


Mohlo by vás zaujímať:V hlavnej úlohe mafia: TOP 6 filmov, ktoré stelesňujú mocných gangstrov


UTOROK 20:25 Jednotka - Maigret

Rowan Atkinson nie je len večne popletený Mr. Bean. Dôkaz nájdete aj v snímke Maigret, kde stvárnil slávneho detektívneho vyšetrovateľa Maigreta. V adaptácii románu od Georgesa Simenona vyšetruje v Paríži vraždu hazardného hráča, ktorý bol napojený na brutálny gang.

STREDA 20:00 Nova Cinema - Casanova

Známeho milovníka Casanovu pozná podľa mena každý, jeho príbeh už tak veľmi nie. Heath Ledger siv hlavnej úlohe vyhliadol novú pôvabnú dámu a stalo sa, čo nečakal. Prvýkrát v živote sa stretol s odmietnutím, kvôli čomu sa púšťa do veľmi nebezpečnej hry.

ŠTVRTOK 22:15 Dajto - Na život a na smrť

Mala to byť slávna operácia, no prežil ju len jediný človek. Elitná jednotka Navy SEALs mala za úlohu zlikvidovať nebezpečného člena z radu hlavných predstaviteľov al-Káidy, no urobili obrovskú chybu, ktorá ich stála život. Silná snímka je natočená podľa spomienok práve spomínaného jediného preživšieho.


Mohlo by vás zaujímať:Disney rozprávky skrývajú množstvo zaujímavostí: Toto ste o nich určite nevedeli!


PIATOK 14:55 JOJ - Kráska a zviera

Disneyovská rozprávka síce dostala tento rok aj svoju filmovú verziu, no animák je jednoducho klasika. Príbeh plný chytľavých piesní dostane nielen deti, ale aj tých skôr narodených. Veď rozprávková láska dokáže veľké zázraky, a dokonca aj zlomiť dávnu kliatbu.

SOBOTA 20:30 Markíza - Nočný bežec

Sobotný večer prinesie napínavú naháňačku s Liamom Neesonom. Snímka hovorí príbeh bývalého nájomného vraha Jimmyho Conlona. Jeho obľúbené chvíľky s pohárom whiskey naruší fakt, že sa podsvetie rozhodne zabiť jeho syna. Jimmy má na výber dve možnosti -môže ostať verný buďmafiánskej rodine, alebo tej skutočnej.


Mohlo by vás zaujímať:Takmer sa o ne pobili: Tieto filmové úlohy chcel každý!


NEDEĽA 22:10 Jednotka - Philadelphia

Snímka Philadelphia s Tomom Hanksom a Denzelom Washingtonom je síce z roku 1993, no stále má svetu čo povedať. Nádejného právnika Andrewa Becketta prepustia z advokátskej kancelárie po tom, čo sa vedenie firmy dozvie, že je homosexuál a umiera na AIDS. Andrew sa však nevzdáva a chce dokázať, že jeho prepustenie je aktom protizákonnej diskriminácie. Jediný, koho presvedčí, aby mu pomáhal, je jeho černošský kolega Joe Miller.

Viac o téme: IluzionistaKráska a zvieraMaigretCasanovaPhiladelphiaNočný bežecNa život a na smrť
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu