Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

TV TIPY na týždeň: O život bude bojovať DiCaprio, ale aj milostný trojuholník v metre

(Zdroj: koláž Telkáč)

Nový týždeň so sebou prináša dávku napínavých filmov. V hlavnej úlohe bude figurovať jediný cieľ - prežiť. Čaká na vás dramatický film s Leonardom DiCapriom, peklo v metre, na najvyššej hore sveta či útok na americkú ambasádu. Stačí si len vybrať.

PONDELOK Jednotka 20:25 - Už ste boli na mesiaci?

Giulia má tridsať rokov, pracuje pre prestížny módny magazín, a medzi Milánom a Parížom sa presúva súkromným lietadlom. Má všetko, čo si môže priať, alebo si toaspoň myslí, až kým ju osud nezavedie do odľahlej dedinky v Apúlii. Práve tu zdedí hospodárstvo, ktoré však už má svojho nájomníka.

UTOROK Joj Plus 20:35 -Everest

V letovej výške Boeingu nemá ľudské telo šancu prežiť. Napriek tomu sa ľudia do takej výšky šplhajú, aby pokorili Everest, najvyššiu horu sveta. Kašlú na nepohodlie, zimu, nástrahy počasia a aj na to, že sa dole už nemusia nikdy vrátiť. Everest v réžii Baltasara Kormákura rekapituluje jednu z najtragickejších expedícii, pri ktorej majestátny masív poslal svojim vyzývateľom mrazivé varovanie.

On dostane počas sexuálnych radovánok infarkt a ona zostane pripútaná k posteli: Zošalie?

STREDA Jednotka 20:25 -Metro

Neuvážená výstavba v centre mesta poškodí jeden z tunelov moskovského metra a do jeho útrob začína presakovať voda. Napokon sa prepadne a do podzemia začne prúdiť obrovské množstvo vody z rieky. V zaplavenom metre sú prví mŕtvi a katastrofa začína nadobúdať obrovské rozmery. Medzi ľuďmi, uväznenými v podzemí, sa nachádza aj doktor Andrej Garin a jeho manželka s milencom. Ich osobné problémy však musia ísť bokom, keďže ich čaká boj o život.

ŠTVRTOK HBO 20:00 -Revenant Zmŕtvychvstanie

Americký západ, Južná Dakota, 1823. Skúsený lovec Hugh Glass (LeonardoDiCaprio) je so svojím synom na výprave s lovcami kožušín. Glassovi sa stáva osudným stretnutie s rozzúrenou samicou medveďa grizzlyho. Útok síce prežije, ale je ťažko zranený. Zatiaľ čo väčšina lovcov pokračuje v ceste, s Glassom a jeho synom zostávajú len dvaja muži, John Fitzgerald a Jim Bridger. Tí viac menej čakajú, kým zomrie, aby ho mohli pochovať a pokračovať v ceste. Ale zranený lovec stále neumiera a tak sa Fitzgerald rozhodne čakanie na nevyhnuteľné skrátiť. Pri pokuse o vraždu ho však pristihne Glassov syn, ktorého Fitzgerald zabije. Stále živého Glassa potom zahrabe v hrobe a spolu s Bridgerom zmizne. Ale Hugh má poriadne tuhý korienok. V úplne zúboženom stave vylezie z vlastného hrobu a chceodplatu.

PIATOK Joj Plus 20:35 -X-Men: Prvá trieda

V roku 1962 počas kubánskej krízy vláda Spojených štátov amerických využila skupinu mutantov s nadľudskými schopnosťami, aby s ich pomocou zastavila zločinného diktátora, ktorý chcel rozpútať tretiu svetovú vojnu. Ale prečo sa zo spriatelených mutantov stali nezmieriteľní protivníci? Čo predchádzalo chvíli, keď sa z Charlesa Xaviera stal Profesor X a z Erika Lensherra nenávistný Magneto a začala sa vojna medzi X-menmi a Bratstvom?

Obchod na Korze prepísal dejiny a získal Oscara: Šok pre Kronera, ale aj krádež sošky!

SOBOTA Markíza 20:30 -13 hodín: Tajní vojaci v Bengázi

Jedenáste výročie útoku na newyorské dvojičky sa teroristická skupina, operujúca v severnej Afrike, rozhodla "osláviť" zdrvujúcim úderom na americkú ambasádu. Zamestnanci sa tak ocitli tvárou v v tvár smrti. Nemali by žiadnu šancu na prežitie, ak by v oblasti nepôsobila skupina bývalých elitných mariňákov. Práve oni sa rozhodli brániť ambasádu do poslednej kvapky krvi.

NEDEĽA Joj 20:35 -Jurský svet

Pred dvadsiatimi dvoma rokmi tragicky skončil sen excentrického milionára Johna Hammonda, ktorý chcel na odľahlom ostrove z dinosaurej DNA vytvoriť Jurský park so živými exponátmi. Od tej doby sa toho veľa zmenilo, park ide na plné obrátky, ročne ním prejdú milióny nadšených návštevníkov, ktorí sledujú v akcii desiatky vyhynutých tvorov.

Viac o téme: Jurský svetX-Men: Prvá triedaEverestRevenant ZmŕtvychvstanieUž ste boli na mesiaci?13 hodín: Tajní vojaci v BengáziMetro
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu