Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Pestrý týždeň s TV TIPMI: Rozplačú vás, rozosmejú, ale aj prenesú do iného sveta

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: koláž Telkáč)

Tento týždeň si môžete vybrať emóciu, akú len chcete. Ak sa chcete zasmiať, potešia vás nespútané mamičky, ktoré sa búria voči zaužívaným konvenciám. Dojme vás príbeh opatrovateľa a jeho postihnutého pacienta. No ak nechcete ostať nohami na Zemi, Avatari vás dostanú do skvelého sveta Pandora.

PONDELOK 20:30 Jednotka - Nedotknuteľní

Ochrnutý bohatý aristokrat Philippe si za svojho nového opatrovateľa vyberie Drissa - černošského mladíka zo sídliska, ktorého práve prepustili z väzenia. Napriek obrovským rozdielom medzi nimi ich spojí nedotknuteľné a bláznivé priateľstvo. Vďaka tomu obaja dokážu veľké veci.

ŠTVRTOK 20:35 Joj Plus - Do hlbiny

Paul Walker a Jessica Alba sa predstavia v úlohách dvoch mladých príťažlivých potápačov, ktorí snívajú svoj sen o nájdení pokladu. Keď pozvú na extrémnu športovú výpravu pár priateľov, poslednú vec, ktorú v mori plnom žralokov očakávajú, je vrak pirátskej lode. Ten podľa povesti ukrýva milióny dolárov v zlate.

PIATOK 20:15 Dajto - Pán prsteňov: Dve veže

Hlavným hrdinom je opäť Frodo. Od svojho príbuzného Bilba získal magický prsteň, po ktorom túži temný Sauron. To je dôvod, prečo sa dostal do samotného centra súboja medzi silami svetla atemnôt. Frodo ako vodca spoločenstva, zloženého zjeho priateľov aďalších pomocníkov, pokračuje v ceste na vrchol sopky, aby tu prsteň raz anavždy zničil. Vnezmenenej zostave vám teraz tvorcovia predkladajú druhý diel fantastického putovania.


Mohlo by vás zaujímať:Superhrdinovia sa musia spojiť: VIDEO Pozrite si finálnu ukážku pre Justice League


21:35 ČT2 - Colette

Strhujúci ľúbostný príbeh Viliho a krásnej Belgičanky Colette z prostredia osvienčimského koncentračného tábora rozpráva o osude tajnej lásky. Prežívajú ju v prostredí hrôz, krutosti a smrti. V likvidačnom tábore sa pred nami odhaľuje neuveriteľný svet každodenného boja o prežitie, kde vládne hierarchia aj medzi samotnými väzňami. Obchoduje sa so všetkým, čo môže zachrániť život. Postupne sa rozohrá nemilosrdná hra trojuholníka medzi Vilim, krásnou Colette a ambicióznym dôstojníkom SS Weisackerom.

22:40 Jednotka - Spáči

Príbeh režiséra Barryho Levinsona nie je len obyčajným príbehom, ponúka totiž morálnu dilemu. Vziať zákon do vlastných rúk je prijateľné, pokiaľ bol pôvodný zločin naozaj krutý. Dramatický príbeh vznikol na motívy rovnomenného autobiografického bestselleru Lorenza Carcaterryho. Predstavuje kontroverzné rozprávanie o udalostiach, ktoré nemilosrdne ukončili detstvo štyroch chlapcov a vrhli ich do najhrubšieho násilia. Bolestivé spomienky nemôžu len tak vymazať. V hlavných úlohách sa predstavia Robert De Niro, Dustin Hoffman, Brad Pitt, Kevin Bacon, Minnie Driver a ďalší.

SOBOTA 20:35 Joj Plus - Avatar

Oscarový režisér James Cameron spracoval unikátny 3D projekt pred mnohými rokmi, no vtedy ešte neexistovali technológie, prostredníctvom ktorých by mohol svoju víziu zrealizovať.Cesta do fantastického sveta planéty Pandora tak čakala na svoju premiéru takmer desať rokov. Avatar otvára neuveriteľný svet za hranicami našej fantázie. Stretnú sa dve úplne odlišné civilizácie. Novo objavená vzdialená planéta Pandora je mierumilovným miestom s obyvateľmiNa'vi, ktorí žijú v súlade s prírodou. Posádka zo Zeme sa však rozhodne získať cenný minerál nevyčísliteľnej hodnoty.

NEDEĽA 20:35 Joj - Matky rebelky

Odviažte sa ako správne mamičky! Pre Amy je jej rodina úplne všetkým. Ale manžel s dušou chlapca, deti neustále vyžadujúce pozornosť a idiotský šéf majú vysoké nároky. Všetkým sa snaží vyhovieť, byť milá, ale nech robí, čo robí, nikdy to nie je dosť. Zlom nastáva v okamihu, keď sa dostane do konfliktu strojicou dokonale premotivovaných moderných supermatiek. Z milej Amy je zrazu rebelka, ktorá získa na svoju stranu ďalšie zúfalé mamičky a spolu si konečne začnú užívať. Nečakane získaná sloboda im prevráti život naruby, a napokon z nich možno spraví lepšie matky.

Viac o téme: AvatarNedotknuteľníMila KunisMatky rebelky
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu