Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Princ, stážista, padnutá hviezda i zlodeji: TV TIPY, s ktorými vás bude baviť svet!

koláž - tv tipy Zobraziť galériu (2)
koláž - tv tipy

Bláznivá pánska jazda s deťmi, návšteva mesta hriechu, dramatické baletné predstavenie, návrat aktívneho dôchodcu do víru práce a dávka rozprávkového kúzla. Tento týždeň nám televízie ponúkajú skutočne zaujímavý výber filmov. Stačí si len vybrať, na čo máte chuť.

PONDELOK 20:30 Jednotka - V máji si rob, čo chceš

Máj 1940. Vystrašení obyvatelia francúzskych dediniek opúšťajú svoje domovy pred blížiacou sa hrozbou nemeckej invázie. Spolu s nimi cestuje aj nemecký chlapec Max. Jeho otec Hans sa totiž postavil nacistickému režimu a bol uväznený za to, že klamal o svojej národnosti. Keď ho konečne prepustia, vydáva sa hľadať svojho syna. Doprevádza ho škótsky vojak, snažiaci sa dostať domov.


Mohlo by vás zaujímať:Fascinujú vás ladné baletné kreácie? Tieto filmy by ste si mali pozrieť!


UTOROK 21:00 HBO - Čierna labuť

Natalie Portman ako hlavná hrdinka v tomto filme obetovala pre svoj sen všetko. Mladá newyorská baletka Nina je úplne pohltená baletom, kvôli ktorému urobí čokoľvek. Známy film sa odohráva v prostredí baletnej scény a rozpráva príbeh ambicióznej baleríny a jej túžbe po postave Labute.

STREDA 20:15 Dajto - Mesto hriechu

V Bostone sa stane okolo 300 lúpeží ročne, pričom väčšina zlodejov žije v štvrti s názvom Charlestown. K nim patrí aj Doug MacRay, ktorý síce mal možnosť uchytiť sa mimo kriminálneho zázemia, no neodolá. A kvôli tomu sa stretne s manažérkou banky Claire, ktorá však nie je obyčajnou pracovníčkou...


Mohlo by vás zaujímať:Nová herecká hviezda: Má len 14 rokov, milióny fanúšikov a veľký triumf!


ŠTVRTOK 20:00 Cinemax - Hviezdny prach

Hviezdny prach vychádza z knihy jedného z najčítanejších autorov súčasnosti Neila Gaimana. Príbeh sa začína pádom hviezdy, rovnako aj film v sebe skrýva množstvo hviezdnych mien ako Robert De Niro, Michelle Pfeiffer alebo Claire Danes. Nechajte sa zlákať dobrodružstvom, rozprávkou i romantikou.

PIATOK 20:20 Nova - S tebou ma baví svet

Každoročná pánska jazda troch otcov sa vďaka razantnému rozhodnutiu manželiek stáva materskou školou v zimnej prírode. Otcovia síce nie sú mamy, no aj oni si dokážu poradiť s deťmi a ich požiadavkami, hoci po svojom. Jednoducho klasika, ktorú musíme pozerať každú zimu.


Mohlo by vás zaujímať:TOP filmy pre milovníkov módy: Tieto jednoducho musíte vidieť!


SOBOTA 20:30 Markíza - Stážista

Ben Whittaker má 70 rokov a život na dôchodku mu veľmi nevyhovuje. Preto sa chytí príležitosti vrátiť sa naspäť do pracovného kolobehu. Návrat v úlohe praktikanta online fashion stránky však nie je najjednoduchší, najmä keď sútechnológie už niekde úplne inde. Ben však v sebe skrýva aj iné prednosti.

NEDEĽA 20:30 Jednotka - Princ a večernica

Pripravte sa na blížiace sa Vianoce pomocou rozprávkovej klasiky Princ a Večernica. Princ Velen počas jedinej noci nájde svojim trom sestrám ženíchov, pričom sa sám zamiluje do sestry svojich švagrov Veterníka, Mesačníka a Slnečníka - krásnej Večernice. Keď ho ale otec nepochopí, tak sa vydáva nájsť sestry, ale aj svoju lásku. Samozrejme, čaká ho kopa prekážok.

Viac o téme: S tebou ma baví svetTV tipHviezdny prachStážistaMesto hriechuPrinc a večernica
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu