Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Predvianočné TV TIPY: Čaká nás romantika, upíri či ikonická úloha Toma Hanksa

TV Tipy
TV Tipy

Vianoce už búchajú na dvere. Pár dní potrvá, kým dorazia v plnej sile aj na naše televízne obrazovky. Pokiaľ sa už ale neviete dočkať tradičných filmov ako Sám doma či Popoluška, máme pre vás dobrú správu. Už v piatok si budete môcť prečítať veľký prehľad vianočných filmových tipov. Čo nás čaká dovtedy?

PONDELOK 20:15 Dajto - Van Helsing

Osamelého lovca monštier Van Helsinga, pracujúcho pre tajných Rytierov Svätého rádu, hľadajú ako vraha. V zvonici chrámu Notre Dame sa stretne s desivým obrom pánom Hydeom. Po divokom súboji sa obor zrúti z veže a na zem dopadne ako doktor Jekyll. Vatikánsky kardinál Jinette sa na Helsinga, ktorý kedysi stratil pamäť, hnevá, že nepriviedol Hydea živého. Kardinál ho vyšle do Transylvánie, sužovanej Draculom. Má pomôcť vymierajúcemu rodu cigánskych kráľov Valeriovcov, ktorý ako jediný krvilačnému šľachticovi vzdoruje. Žije už len princ Velkan a jeho sestra, princezná Anna. Helsinga vybavia dôležitými pomôckami na boj proti upírom.

UTOROK 20:30 Markíza - Prázdniny

Romanticky film o jednej zaujímavej dočasnej výmene, pričom jeho hlavnou prednosťou je mimoriadne herecké obsadenie: Cameron Diaz, jedna z najslávnejších herečiek súčasnosti, v tandeme s Kate Winslet, ktorá je považovaná za jednu z najtalentovanejších herečiek, populárny komik Jack Black a britský "Pán Charizma" Jude Law.

Fantázie divákov plnia s veľkými problémami: Sexuálne scény sú trápne a nepríjemné!

STREDA 22:25 Jednotka - Terminál

Viktor Navorski letí z východnej Európy do New Yorku a netuší, že počas dlhého letu nastal v jeho krajine vojenský prevrat, rozpútala sa občianska vojna a nastal úplný politický kolaps. Jeho pas stratil platnosť, a tak nesmie vstúpiť na územie USA. Bezprizorný, s pasom neexistujúcej krajiny, musí Viktor nejaký čas stráviť v tranzitnej časti Kennedyho letiska a čakať, kým sa situácia doma neupokojí. Pobyt v priestoroch zahraničných príletov sa preťahuje z dní na mesiace a Viktor cíti, že jeho svet sa vtlačil do tesného priestoru plného absurdít, ale aj šľachetnosti, veľkorysosti, zábavy, ctižiadosti a romantiky, ktorú zažije s prekrásnou letuškou.

Nominácie na Zlaté glóbusy sú známe: Pozrite si favoritov na zisk sošky

ŠTVRTOK 22:45 Markíza - Navždy mladá

Kto z nás by nechcel prestať starnúť? Ani nie tridsaťročná Adaline havaruje autom, keď sa stane zázrak. Nehodu nielen prežije, ale od tohto momentu už nezostarne ani o jediný deň a žije ďalších 80 rokov. Večná mladosť sa čoskoro prejaví ako prekážka v bežnom živote. Adaline bezmocne sleduje, ako jej dcéra starne, až je napokon staršia ako ona sama. Dlhodobo nedokáže prežívať lásku a nakoniec zostane úplne sama. Po rokoch samoty sa v jej živote objaví Ellis Jones, do ktorého sa zamiluje. Všetko vyzerá idylicky, ale len do chvíle, keď sa Adaline stretne s otcom svojho priateľa, Williamom. William totiž v Adaline spozná dievča, ktoré pred rokmi miloval.

Viac o téme: PrázdninyVan HelsingTerminálNavždy mladá
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu