Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Novoročné TV TIPY: Dominuje návrat legendárnych Susedov i dávka skvelých komédií

Susedia Zobraziť galériu (2)
Susedia (Zdroj: TV Markíza)

Vstúpte do nového roka nádielkou výborných televíznych tipov. Bude im vládnuť hlavne humor, pretože nás čakajú komédiálne lahôdky ako Černí baroni či Borat. Nedá sa opomenúť ani návrat ikonického slovenského sitkomu Susedia.

PONDELOK 20:30 Markíza - Susedia

Aj napriek tomu, že v TV TIPOCH vám prinášame hlavne filmy, tentokrát musíme urobiť výnimku. A to hneď na začiatku roka. Je nám totiž jasné, že pokiaľ zapnete na Nový rok televízne obrazovky, s najväčšou pravdepodobnosťou to bude práve kvôli návratu populárneho sitkomu Susedia. Natáčanie nových častí sa začalo hneď v úvode novembra. Predtým však prebehla skúška a tlačová konferencia. Tej sa zúčastnilo takmer celé osadenstvo seriálovej legendy. A my sa už nevieme dočkať.

Koniec pochybnostiam: Natáčanie je v plnom prúde. Susedov sa dočkáme už čoskoro!

UTOROK 20:30 Jednotka - Čo sme komu urobili?

Claude a Marie Verneuilovci sú provinčnými milovníkmi starého dobrého Francúzska, silne veriaci katolíci a vo svojom okolí patria medzi vážených občanov. A tiež majú štyri dcéry Isabelle, Odile, Ségoléne a Laure. Pri ich výchove sa vždy snažili uplatňovať skôr konzervatívne metódy a snažili sa im vštepiť tie správne hodnoty - teda tie ich. Dnešná doba ale Verneuilovcov konfrontuje s mnohými vecami, ktoré rozhodne nie sú podľa ich gusta. Napriek tomu saskoro zakaždým prinútia zmeny chápať, aj keď im často pripadajú ako ťažké životné skúšky. A tak museli postupne stráviť aj tri svadby, ktoré určite neboli podľa ich predstáv.

STREDA 20:03 ČT1 - Černí baroni

Filmová komédia podľa slávneho zakázaného románu Miloslava Švandrlíka, ktorý sa síce v 70. a 80. rokoch minulého storočia nevydával, ale o to väčšmi sa neoficiálne šíril a čítal. Príbeh predstavuje eskapády príslušníkov Pomocného technického práporu, tzv. Pétépáků, zloženého z ľudí označovaných za triednych nepriateľov komunistického Československa. Protihráčmi sú im velitelia a dôstojníci, ktorí však nie sú príliš vzdelaní. Zo vzájomných stretnutí vzniká mnoho absurdných situácií, ktoré do istej miery parodujú vtedajšiu dobu.

ŠTVRTOK 20:35 JojPlus - Borat

Nebude ušetrený nikto! Borat Sagdijev je šiestym najznámejším Kazachom a najlepším televíznym reportérom Kazašskej štátnej televízie, ktorá ho vyšle do USA, aby tam natočil dokument o tejto "krajine neobmedzených možností". A prípadne si našiel novú manželku, pretože tú starú tučnú mu znásilnil a roztrhal medveď.

Kontroverzný herec bráni svojich fanúšikov: FOTO Dostali pokutu za plavky, Borat ju zaplatí!

PIATOK 20:15 Dajto - Kontraband

V Hollywoode zavial drsný severský vietor. Jeden z najtalentovanejších európskych režisérov súčasnosti, Islanďan Baltasar Kormákur, sa rozhodol ukázať svetu, ako v jeho poňatí vyzerá nekompromisný thriller. Do hlavnej úlohy si vybral Marka Wahlberga, ktorý má s týmto žánrom dlhoročné skúsenosti. Profesionálneho pomstiteľatu hrá ChrisFarraday, otecrodiny, ktorý sa kedysi pohyboval za hranou zákona.

SOBOTA 20:30 Markíza - Pan: Cesta do Krajiny - Nekrajiny

Peter je neskrotný 12-ročný chlapec s rebelskými sklonmi. V chladnom londýnskom sirotinci, kde žije celý svoj život, však niečo také nie je v móde. V jednu neuveriteľnú noc Petra zo sirotinca unesú a zrazu sa ocitne v rozprávkovom svete plnom pirátov, bojovníkov a víl, zvaného Krajina - Nekrajina. Tu sa stretáva s úžasnými dobrodružstvami, lietaním a bojom na život a na smrť, počas ktorých sa snaží odhaliť tajomstvo svojej matky, ktorá ho kedysi nechala v sirotinci a tiež pochopiť jeho miesto v tejto zázračnej krajine. Spojí sa s bojovníčkou Tiger Lily a novým priateľom zvaným James Hook. Spolu s nimi Peter musí poraziť nemilosrdného piráta menom Čierna brada, aby zachránil Krajinu - Nekrajinu a odhalil svoj pravý osud - stať sa hrdinom, ktorý bude navždy známy ako Peter Pan.

NEDEĽA 20:30 Markíza - Rýchlo a zbesilo 6

Niektoré motory nezadrete, aj keď jazdíte zásadne s plynovým pedálom zošliapnutým k podlahe. Vin Diesel, Paul Walker a Dwayne Johnson sa vracajú v ďalšom diele jednej z najúspešnejších filmových sérií súčasnosti. Už po šiestykrát sa bude vo vytuningovaných autách jazdiť výhradne rýchlo a zbesilo, k tomu pribudne pár luxusných akčných scén, z ktorých všetkým padne sánka, a zlatým klincom bude návrat postavy, ktorú by asi nikto nečakal.

Šialené scény, drsné bitky a boj o život: Toto sú najlepšie akčné snímky súčasnosti!

Viac o téme: Rýchlo a zbesiloRýchlo a zbesilo 6Susedia
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu