Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Posledné februárové TV TIPY v znamení napätia, zábavy, hrdinov i bláznivého rodičovstva

Tv Tipy
Tv Tipy (Zdroj: Telkáč koláž)

Február sa pomaly, ale isto blíži k svojmu záveru. Väčšina z nás už túžobne očakáva teplé slnečné lúče, no keďže nás vonku stále štípe mráz, najlepšou voľbou na prečkanie tohto obdobia je večer pri televízore pod dekou s niečím dobrým na zahryznutie. Poďte sa s nami pozrieť, čo si k tomu tento týždeň budete môcť na obrazovkách pozrieť.

PONDELOK 20:30 Jednotka - Storočný starček, ktorý vyliezol z okna a zmizol

Ide prekvapivo o film s najväčším rozpočtom v histórii švédskej kinematografie. Nakrútený bol podľa populárneho bestselleru Jonasa Jonassona. Rozpráva príbeh o jednom veselom úteku a zároveň o šialenom životnom príbehu svojhlavého muža, ktorý sa síce nikdy nezaujímal o politiku, ale napriek tomu bol vždy nejako zapletený do veľkých historických udalostí 20. storočia. Jonas Jonasson vydal v roku 2009 svoju prvotinu Storočný starček, ktorý vyliezol z okna a zmizol a hneď si získal svojich fanúšikov. Film sa pokúša o to isté.

UTOROK 20:15 Dajto - Dannyho trinástka

Keď Reuben Tishkoff urobí veľkú chybu a pustí sa do stavby hotelu v Las Vegas s ničomníkom Willym Banksem, je postupne vyšachovaný zhry aWilly ho zbaví všetkých práv. Reuben skončí v nemocnici s infarktom. Danny Ocean sa snaží starému priateľovi pomôcť, avšak Banks všetky jeho pokusy odhalí a zmarí. O šesť mesiacov neskôr sa z hotela stane jedna z najvýnosnejších nehnuteľností v meste, a tak sa Danny a jeho parťáci zídu, aby vymysleli svoj ďalší geniálny plán. Do tímu sa pripojí aj bývalý Dannyho nepriateľ, majiteľ kasína Terry Benedict, ktorý urobí všetko pre zruinovanie Banksa.

Stačilo pár klapiek a šli domov: Aj tieto veľké hviezdy museli opustiť nakrúcanie

STREDA 20:30 Jednotka - Jobs

Steve Jobs, spoluzakladateľ firmy Apple, bol technologickým vizionárom a veľmi schopným obchodníkom, ktorý však dokázal spolupracovať len s úzkou skupinkou ľudí. Jeho spolupracovníci ho obdivovali kvôli tomu, čo vytváral, ale nenávideli kvôli tomu, aký bol. Aký bol však v skutočnosti? To vám prezradí film v hlavnej úlohe s obľúbeným Ashtonom Kutcherom. Ten urobil všetko pre to, aby sa čo najviac podobal na tohto výnimočného génia, ktorého odchod zo sveta bol príliš rýchly.

ŠTVRTOK 20:35 Plus - Thor: Temný svet

V dávnej minulosti mocný Bor, otec Odina, porazil sily temného elfa Malekitha, ktorý chcel zničiť celý vesmír pomocou mocnej zbrane Aether. Malekitha porazili, jeho zbraň starostlivo ukryli a zdalo sa, že temné spomienky zostanú minulosťou. Zloduch Malekith však nezomrel. Skryl sa spolu so svojimi najvernejšími a čakal na vhodný čas, kedy bude môcť diabolskú zbraň znova použiť. Túto výnimočnú príležitosť mu ponúka blížiaca sa konvergencia deviatich svetov, ktorá prebúdza silu Aetheru. Všetky svety tak čelia hrozbe totálnej skazya jedine Odinov syn a asgardský boh hromu Thor ju môže odvrátiť.

PIATOK 22:20 Dajto - Rambo I

Vojnový veterán z Vietnamu a jeden zo spoluzakladateľov Zelených baretov, John Rambo, si v civilizovanom svete nevie nájsť svoje miesto a začať pokojný život. Preto putuje od mesta k mestu, aby navštevoval svojich bývalých spolubojovníkov. V jednom mestečku narazí na miestneho šerifa Wila Teasleho, ktorému John nepadne do oka. Vykáže ho z mesta, ale Rambo neposlúchne. Preto ho šerif zatkne za potulku a odvezie na policajnú stanicu. Tam ho začne so svojimi mužmi surovo týrať. Kruté zaobchádzanie pripomenie Rambovi mučenie vo vietnamskom zajatí, čo v ňom znovu prebudí inštinkty bojovníka. Kým si policajti uvedomia, s kým majú dočinenia, zneškodní Rambo posádku policajnej stanice a ujde do miestnych lesov. A zvyšok je už história.

Veľký návrat Sylvestera Stallonea: Expendables sa dočká silného konca

SOBOTA 20:30 Markíza - Aj dvaja sú rodina

Komédia Aj dvaja sú rodina s Omarom Sy v hlavnej úlohechytí za srdce mnoho divákov, rovnako ako jeho Nedotknuteľní, v ktorej zažiaril v úlohe netradičného ošetrovateľa imobilného, depresívneho milionára. Vtipný a nonšalantný Samuel si užíva bezstarostný život na Francúzskej riviére. Jedného dňa ho však navštívi víkendový flirt Kristin a oznámi mu, že dieťa, ktoré drží v náručí,je jeho. Odovzdá mu dievčatko a utečie. Samuel vyráža s malou Glóriou do Londýna, kde Kristin márne hľadá. Nakoniec mu nezostáva nič iné, než si nájsť prácu a vo veľkomeste sa usadiť. Samuel sa očarujúcim spôsobom púšťa do výchovy malej Glórie. Počas nasledujúcich ôsmich rokov sa ukáže, že je nielen milujúcim, ale tiež neštandardným otcom.

NEDEĽA 21:25 Jednotka - Vtáčia klietka

Armand Goldman vlastní homosexuálny nočný klub na South Miami Beach. Jeho dlhoročný milenec Albert tu vystupuje ako Starina. Armandov syn Val, ktorého vychováva spoločne s Albertom, príde jedného dňa domov, aby mu oznámil, že sa zasnúbi s Barbarou Keelyovou, dcérou Kevina Keelyho, amerického senátora, inak podpredsedu Výboru pre dodržiavanie morálky. Senátor pricestuje do South Beach, aby sa stretol s Valom a jeho otcom a jeho "mamou" - z toho vznikne mierny chaos, plný komických situácií.

Viac o téme: RamboThor: Temný svetDannyho trinástkaJobsAj dvaja sú rodinaVtáčia klietka
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu