Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Zaujímavé TV TIPY: Pripravte sa na bláznivú i dramatickú dámsku jazdu

koláž - tv tipy Zobraziť galériu (2)
koláž - tv tipy (Zdroj: koláž Telkáč)

Tento týždeň to vyzerá na pomerne silnú dámsku jazdu. Užijete si provokatívne tance striptérov, bláznivú rozlúčku so slobodou, ale aj silný príbeh o Erin Brockovich či Grace, kňažnej z Monaka. Na svoje si však prídu aj ostatní, napríklad v Zombielande, vysnívanom živote Waltera Mittyho alebo bájnej Narnii.

PONDELOK 22:00 HBO2 - Zombieland

Ako prežiť vo svete ovládanom zombíkmi? To sa dozviete v bláznivom Zombielande. Dej filmu sa zameriava na dvoch mužov, pričom každý z nich na to má svoj spôsob. Columbovi pomáha prežiť strach a Tallahassee si zase vo veľkom užíva vraždenie zombíkov a jeho cieľom je dostať úplne každého.


Mohlo by vás zaujímať:Zombie v hlavnej úlohe: Takto to dopadne, keď filmy ovládnu nemŕtvi!


UTOROK 20:05 Film+ - Magic Mike: Bez nohavíc

Snímka plná namakaných pánskych striptérov je inšpirovaná skúsenosťami herca Channinga Tatuma z čias, keď pracoval ako striptér. Herecká kariéra bola ešte v nedohľadne. Vo filme ale nehrá sám seba, ale svojho staršieho poradcu Mika.

STREDA 20:00 HBO - Holky na tahu

Na oslave najlepších kamošiek sa môže stať naozaj čokoľvek. Po rokoch sa stretáva päť bývalých spolužiačok, aby si spoločne užili rozlúčku so slobodou jednej z nich. Stačí však málo a párty sa zvrtne neočakávaným smerom. Podarí sa im totiž nechtiac zabiť striptéra a odtiaľ to ide už len dole kopcom. Dokáže si s tým banda žien poradiť?


Mohlo by vás zaujímať:Hollywood pred bránami ďalšieho problému: Klesá počet filmov so ženskými hlavnými rolami


ŠTVRTOK 20:15 Joj Cinema - Grace: Kňažná z Monaka

Hollywoodska oscarová herečka Grace Kelly sa kvôli láske vzdala oslnivej kariéry, svojho života a v podstate úplne všetkého až nakoniec odišla do úplne iného sveta. Vydala sa totiž za monacké knieža Rainiera III., vďaka čomu sa stala Grace - kňažnou z Monaka. Žiť na kniežacom dvore však nie je také jednoduché, najmä keď musí aj samotná madambojovať o osud tejto malej krajiny.

PIATOK 20:35 Plus - Tajný život Waltera Mittyho

Nesmelý a večne snívajúci fotoeditor Walter Mitty sa vo svojom jednotvárnom živote nudía nevie sa veľmi vyrovnať s realitou. Preto si žije vo svojom vysnenom svete, kde je romantickým hrdinom, trestá zloduchovabojuje za lepší svet.

SOBOTA 16:30 Nova - Narnia: Princ Kaspian

Súrodenci Pevensiovci - Peter, Zuzana, Edmund a Lucia sú opäť povolaní do bájnej Narnie. Tentoraz majú za úlohu vrátiť jej obyvateľom slobodu a na trón dosadiť legitimného dediča - princa Kaspiana. Zem sa od ich odchodu totiž výrazne zmenila. Pred hrozným kráľom Mirazom sa ukrývajú aj všetky stvorenia i hovoriace zvieratá. Mladí hrdinovia sa musia pripraviť na dlhý a neľútostný boj.


Mohlo by vás zaujímať:Cez šatník vošli do nového sveta, dnes čelia realite: Aha, ako vyrástli deti z Narnie!


NEDEĽA 21:25 Jednotka - Erin Brockovich

Pozrite si príbeh rozvedenej matky troch detí, Erin Brockovich, ktorá má odvahy na rozdávanie a nebojí sa postaviť aj o mnoho mocnejším. Dráma je inšpirovaná skutočnými udalosťami.

Viac o téme: NarniaErin BrockovichMagic MikeZombieland
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu