Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Osviežte sa večer pred telkou: Namiešali sme pre vás filmový koktejl najlepších TV TIPOV

Tv Tipy
Tv Tipy (Zdroj: Telkáč koláž)

Horúce počasie dokáže človeka poriadne unaviť. Načerpajte preto dostatok síl a pokojne si vydýchnite s večerným televíznym programom. Pripravili sme si pre vás klasický týždenný výber TV tipov, ktoré vám pomôžu pri rozhodovaní sledovať ten najlepší program. O tom, že je skutočne z čoho vyberať, sa môžete presvedčiť už o pár riadkov nižšie.

PONDELOK 20:30 Jednotka - Medzi priateľmi

Richard, Gilles a Philippe súpriateľmiuž takmer päťdesiat rokov. Raz v lete sa vydávajú aj s manželkami na nádhernejplachetnici na cestu na Korziku.Spolužitiena palube lodi však rozhodnenie je jednoduché. O to viac, že každý z párov má svoje problémy a počasie im chystá rôzne nepríjemné prekvapenia. Uprostred smiechu a zverovania sa vyplávajú na povrchsmútokči žiarlivosť. Každý z nich sa bude musieť zamyslieť nad svojím životom a vzťahmis druhými. Pretrvá ich priateľstvo túto veľkú skúšku?

UTOROK 20:15 Joj Cinema - Ako ty

Vitajte v Kolektíve, vo svete budúcnosti, ktorý bol zbavený toho najväčšieho nebezpečenstva - emócií. Nikto v ňom nepociťuje chamtivosť, agresiu, ale ani lásku a túžbu. Silas (Nicholas Hoult) žije pokojným životom ako správny Vyrovnaný, kým sa u neho neobjavízávažné ochorenie - syndróm prepnutia. Obyvatelia s touto diagnózou totiž začínajú čosi cítiť ... Rovnaký problém má aj Nia (Kristen Stewart) a obidvaja spolu prvýkrát v živote prepadnú láske a intimite. Lenže city sú zakázané a jedinou šancou je útek.

Jedenkrát nestačí! Títo herci si zahrali dvojice vo viacerých filmoch

STREDA 20:15 Dajto - Voľný pád

Je 12. júna 1991. Za neznesiteľného tepla uviazli v dopravnej zápche uprostred Los Angeles desiatky vodičov. Nervozita a napätie hustne, až jednému z nich povolia nervy. William Foster vystúpi z auta a so slovami "Idem domov!" sa vydá na cestu, z ktorej, ako sa neskôr ukáže, niet návratu. V okamihu, keď mu arogantný predavač odmietne vyhovieť a rozmeniť na telefón, sa totiž osobná vzbura muža nazývaného ďalej len D-Fens mení v pomstu. Pomstu svetu, mestu, spoločnosti, ľuďom.

O horúce scény nebude núdza: Najlepšie filmy, kde hrá hlavnú úlohu sex

Baseballovú pálku, jeho prvú zbraň postupne nahradia nože, puška, samopal. Jeho cesta je stále viac deštruktívna, zostávajú za ním trosky a neskôr aj mŕtvi. A napriek tomu ho plne chápete, pretože robí to, čo by ste často najradšej urobili sami. Po stopách tragického hrdinu sa vydáva policajt Prendergast, ktorý má práve odísť do výslužby. Hoci chápe, čo sa odohráva vo Fosterovom vnútri, je presvedčený, že ho musí zastaviť.

ŠTVRTOK 20:35 Plus - James Bond: Dnes neumieraj

Agenta 007 James Bond pri tajnej misii medzi Severnou a Južnou Kóreou zajmú. Už to s ním vyzerá biedne, mieri naň les zbraní, ale nebol by to Bond, keby nad situáciou na poslednú chvíľu nezískal kontrolu. Napriek tomu ho mučia. Našťastie, Angličania majú v zásobe kórejského zajatca, ktorého ponúknu na výmenu. 007 sa okamžite presunie do Londýna, kde ho na šermiarsky súboj vyzve miliardár - darebák Gustave Graves. Učiteľka šermu sa len prizerá. Ak je Graves v šermovaní takmer neprekonateľný, tak James Bond je d'Artagnan.

Bondova misia pokračuje na Kubu, kde sa zoznámi s Jinx.Zistí však, že nielen jej krivky stoja za hriech, ale v dokonalom tele je aj dosť inteligentný mozog agentky CIA, ktorý sa o neho zaujíma nielen po stránke sexu. Bond sa po niekoľkých peripetiách dostane do ľadového paláca na Islande, kde houž očakáva ničomník Graves. Najmä je tu zbraň, ktorá môže zničiť celý vesmír, čomu však musí Bond zabrániť.

Sexuálne obťažovanie v Hollywoode: Je sexista Bond stále archetypom hrdinu?

PIATOK 20:15 Joj Cinema - Gunman: Muž na odstrel

Sean Penn vždy pôsobil ako drsniak, ale až teraz dostal rolu skutočného akčného hrdinu. Hrá vyčerpaného bývalého žoldniera a zabijaka Jima Terriera, ktorý by svoju minulosť rád nechal za sebou. Jediné, po čom túži, je konečne sa usadiť so svojou dávnou láskou. Ale tajné služby sa svojich bývalých ovečiek tak ľahko nevzdávajú. Jim bude musieť očistiť svoje meno a postaviť sa organizácii, pre ktorú pracoval. Býval vykonávateľom jej vôle, robil strašné veci a bol presvedčený, že pomáha svetu. Mýlil sa a jeho bývalí zamestnávatelia sa ho teraz usilujú zabiť. V pätách mu je démonický Javier Bardem, ktorý už dvakrát presvedčil, že hrať zlosynov bez štipky svedomia naozaj vie. Rozbieha sa dramatická hra na mačku a myš, ktorá vedie Seana Penna cez polovicu sveta. Vie, že neutečie. Jediný spôsob, ako sa zachrániť, je zabiť tých, ktorí ho chcú zabiť.

SOBOTA 22:35 Markíza - Jack Ryan: V utajení

Mladého finančného analytika Jacka Ryana agažuje do svojich radov CIA. Prácu s číslami a počítačom ale zrazu vystrieda poctivá práca v teréne, pretože Jack sa, aj keď nie vlastnou vinou, ocitá v epicentre príprav na globálny teroristický útok a zdá sa, že bude tým, kto mu bude musieť zabrániť a pritom ochrániť svojich blízkych, ktorí nemajú o povahe jeho povolania ani tušenie.

Žiadna misia pre neho nie je nemožná: Tom Cruise zastavil premávku v centre Londýna!

NEDEĽA 20:35 Joj - Hitman: Agent 47

Je známy len podľa posledných dvoch čísel čiarového kódu, ktorý má vytetovaný vzadu na krku. Agent 47 nie je obyčajný človek , predstavuje vyvrcholenie desaťročie trvajúceho výskumu. Stojí na konci vývojovej rady, jeho existencia nadväzuje na štyridsať šesť predchádzajúcich agentov obdarených neuveriteľnou silou, rýchlosťou, vytrvalosťou a inteligenciou. Agent 47 je elitným a dokonalým zabijakom, ktorý bolpomocou genetických experimentov vyšľachtený ako dokonalý vražedný stroj.

Jeho najbližším cieľom je korporácia, ktorá má v úmysle zmocniť sa vytvoreného génu a pomocou neho vytvoriť armádu zabijakov, ktorých schopnosti prekročia dokonca aj vlastnosti agenta 47. Uspeje? Alebo sa stane ich korisťou a zdrojom ďalšej skazy? Vo svojom osamelom boji sa spojí s Katiou van Dees, mladou ženou, ktorá je schopná zodpovedať väčšinu otázok týkajúcich sa jeho pôvodu a zároveň stráži tajomstvo umožňujúce odhaliť a predovšetkým zničiť nepriateľskú korporáciu. Všetko smeruje k záverečnej epickej bitke, v nej proti nim stojí v čele armády protivníkov pomstychtivý John Smith.

Viac o téme: HitmanVoľný pádMedzi priateľmiAko tyJack Ryan: V utajení
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu