Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

VIDEO Tieto TIPY vás donútia sedieť pred telkou: Tešte sa aj na úspešný český kinohit

(Zdroj: csfd.cz)

Nový týždeň prinesie so sebou vlnu romantiky a ostrej akcie. Pripraviť sa môžete na príbeh lásky z cirkusu, vrchol mafiánskej trilógie či zistenie, aké je to mať Bezva ženskú na krku.

PONDELOK 20:15 Joj Cinema-I Love You Phillip Morris

Skutočný Steven Jay Russel se preslávil mnohými bizarnými útekmi z väzenia, ktoré realizoval vždy v piatok 13-teho. Vydával sa za sudcu, lekára, údržbára. Pri jednom úteku prepadol banku, keď ho zatkli, predstieral infarkt a v nemocnici tvrdil, že má AIDS. Ďalší útek sa mu podaril, keď si prefarbil väzenský mundúr na zeleno a vydával sa za bachara. Posledný útek sa mu podaril v roku 1998 a po ňom nasledoval trest 144 rokov za mrežami. Namerali mu IQ 169.

UTOROK 22:30 Dajto -Vražda podľa plánu

Špecialistka na vraždy Cassie Mayweatherová je na stope dvom mladíkom, ktorí pravdepodobne spáchali dokonalý zločin. Justin a Richard veria, že kombináciou šikovnosti a inteligencie sa im podarilo spáchať vraždu, ktorú polícia nemôže nikdy vyšetriť. Cassie, vďaka svojmu zlozvyku neriadiť sa pri pátraní policajnými pravidlami, dostane za parťáka nováčika Sama, ktorý koná presne podľa vyšetrovacieho protokolu. Spoločne musia nájsť nielen spôsob, ako spolu vychádzať, ale hlavne tenkú nitku vedúcu k obom chlapíkom. Pre Cassiu je tento prípad najťažším v jej kariére.

Obrovská láska, ktorej osud nedoprial šťastný koniec: Ostali len rozbité túžby a zlomené srdcia

STREDA 20:30 Jednotka -Krstný otec III

Človek financií a politiky. Al Pacino v hlavnej úlohe záverečnej časti preslávenej mafiánskej trilógie. Francis Ford Coppola uzavrel svoju sériu snímkou Krstný otec III (1990) po viac ako pätnásťročnej odmlke. Začiatok jej deja umiestnil do roku 1979, teda dve desaťročia od záveru Kmotra II. Michael Corleone (Al Pacino), teraz šesťdesiatročný, ďalej ovláda pevnou rukou svoje obchodné záujmy. Veľmi usilovne sa však snaží odpútať od vlastnej kriminálnej minulosti a svoje obchody legalizovať. Jeho záujem sa presunul od hazardu k nehnuteľnostiam a investičným bankám. A stal sa z neho zbožný a voči cirkvi nesmierne štedrý človek, pretože priazeň Vatikánu, kde má niekoľko vysoko postavených priateľov, má v jeho premene v bezúhonného biznismena zohrať rozhodujúcu úlohu.

ŠTVRTOK 20:00 HBO -Voda pre slony

Výpravná romanca z cirkusového prostredia 30. rokov minulého storočia o zakázanej láske, ktorá sa zrodí na magickom mieste plnom dobrodružstiev, zázrakov a nebezpečenstva, vznikla podľa celosvetového knižného bestselleru Sary Gruenovej. Hlavné úlohy stvárnili držiteľka Oscara Reese Witherspoon a hviezda ságy Súmrak Robert Pattinson.

PIATOK 20:35 Joj Plus - Dobrý ročník

Úspešný obchodník Russell Crowe sa po smrti strýka vracia na francúzsku vinicu, kde prežil najkrajšiu časť detstva. Chce hodiť minulosť za hlavu a dedičstvo čo najskôr predať. Ale osud to chcel inak... A opäť zohrala hlavnú úlohu nečakaná láska.

FOTO Hlavný hrdina seriálu Zajtrajšie noviny po 22 rokoch: Veď on takmer nestarne!

SOBOTA 20:30 Markíza -Bezva ženská na krku

Sympatická Eliška je manželka charizmatického a bohatého Pavla na plný úväzok. Je ňou ale len dovtedy, kým ju na prahu štyridsiatky roztomilým a korektným spôsobom nepožiada o rozvod. Keď nový život, tak s celou parádou! Eliška sa rozhodne začat od nuly ako učiteľka v malej stredočeskej dedinke. Svojrázny a hyperaktívny starosta nasťahuje Elišku do jedného domu s grobianskym Božíčkom, ktorý vďaka svojim vlastným nemilým skúsenostiam s "ženskými navždy skoncoval". Jeho zádrapčivosť a hulvátstvo môže tromfnúť snáď len jeho povolanie - Božíček pracuje v dedine ako hrobár. Eliška má momentálne tiež chlapov akurát dosť, takže si rozhodne po nose brnkať nenechá.

NEDEĽA 20:35 Joj -Most špiónov

Dokázal by jediný človek zastaviť svetovú vojnu? Príbeh inšpirovaný skutočnými udalosťami z čias studenej vojny.Svet na oboch stranách železnej opony sa prepadá do šialenej paranoje. Ubehlo už viac ako desať rokov od porážky nacistického Nemecka a ľudstvo ohrozuje studená vojna. Napätie medzi USA a ZSSR je skoro hmatateľné. Keď v roku 1957 FBI zatkne Rudolfa Abela, sovietskeho špióna žijúceho v New Yorku, strach a mocenská nedôvera sa ešte viac vystupňujú. Abel sa v skutočnosti volá Viljam Genrichovič Fišer, riadil sieť agentov a do Moskvy dômyselným spôsobom odosielal kódované správy.

Viac o téme: Voda pre slonyMost špiónovBezva ženská na krkuI Love You Phillip MorrisVražda podľa plánuKrstný otec III
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu