Dĺžka:
110 minút
Žáner:
Golf
Krajina:
USA
Rok:
2007
Réžia:
John E. Gallagher
Napísal:
Jeff Davis , Andi Bushell
Hrajú:
Thomas Gibson, Paget Brewster, Shemar Moore, Matthew Gray Gubler, A.J. Cook
Obsah:
Neznámy muž sleduje večer zo záhrady, ako sa vnútri domu lúčia manželia Kyleovci so svojou návštevou a sám vojde dnu zadným vchodom. Potom zavolá na políciu a vystrašeným hlasom oznámi, že Rafael si myslí, že majú veci, ktoré nepotrebujú. Náhle zmení hlas a vyhlási. Že Rafael musí hriešnikov zabiť. Na mieste činu nechá odkaz - úryvok z Biblie. Je vydesený z toho, čo urobil, ale druhý hlas ho okamžite okríkne, pretože koná dielo božie...
Agenti si myslia, že sa v oblasti pohybuje vraždiace komando najmenej dvoch ľudí, ale skôr troch. Podľa rán na tele mŕtvych manželov patológ usädi, že moholo ísť o vraha, ktorý je buď farmárom alebo lovcom, pretože rezné rany vedie tak. Aby obete vykrvácali z hlavných tepien, čo je spôsob používaný pri usmrcovaní zvierat.
Garciová kolegom oznámi, že na internete je záznam vraždy Kyleovcov. Vyšetrovatelia zistia, že záznam urobili cez počítač v spálni. Agent Reid zistí, že webová kamera stále beží a obraz z nej sa prenáša na internet. Agenti chcú signál sledovať až k príjemcovi, ale ten sa odpojí.