Dĺžka:
60 minút
Rok:
2002
Réžia:
Chris Bould
Napísal:
Gil Grant
Hrajú:
Tia Carrere, Tanja Reichert, Christien Anholt, Crispin Bonham-Carter, Ami Chorlton
Obsah:
Vo fontáne leží mŕtve telo majiteľky kúpeľov. Tridsaťštyriročná žena trpela takými ťažkými zdravotnými neduhmi, akoby mala deväťdesiat rokov. Bola predávkovaná rastovým hormónom a pomaly umierala. Kto ju zabil?
V kúpeľnej Fontáne mladosti nájdu mŕtvolu bývalej modelky a majiteľky kúpeľov, plavovlasej Brandy Phillipsovej. Polícia vyloví z fontány aj jej hodinky, na ktorých je hnedý vlas. Brandy má ranu na hlave a udusila sa. Jej manžel Bruce, ktorý kšeftuje s luxusnými autami, bol mimo mesta. Brandy bola jeho šiesta manželka.
Bruce Phillips vysvetlí detektívovi Jimovi Longworthovi, že svoju ženu zoznámil s doktorkou Tarou Valdesovou, ktorá je riaditeľkou kúpeľov. Jej špecialitou je kúra mladosti - liečba rastovým hormónom. Súdny lekár Carlos Sanchez zistí, že 34-ročná Brandy trpela takými vážnymi zdravotnými neduhmi, akoby mala 90 rokov, bola predávkovaná rastovým hormónom a pomaly umierala.
Pred smrťou Brandy dostala na mobil správu od osemnásťročnej Christy Johnsonovej. Christa začala pred nedávnom pracovať u Tary ako recepčná a má zápisy v trestnom registri. Christa však zmizla. V jej byte polícia nájde škatuľku od drahých náušníc, ktoré Bruce kúpil Brandy. Detektív Jim zadrží Christu v záložni. Tá tvrdí, že jej náušnice daroval Bruce, ktorý chcel, aby s ním mala pomer. Vlas, ktorý sa našiel na Brandiných hodinkách, patrí Christe. Vyjde najavo, že Christa je Brandinou dcérou, mala ju v šestnástich rokoch a tajila to. Christa sa s ňou chcela zblížiť, a tak sa v kúpeľoch jednoducho zamestnala. Brandy ju však odmietla. Ráno, kedy došlo k vražde, chcela Brandy vyplatiť Christu, aby odišla.