Dĺžka:
105 minút
Žáner:
Animovaný
Krajina:
USA
Rok:
2014
Réžia:
Don Hall , Chris Williams
Napísal:
Joseph Mateo , Daniel Gerson , Steven T. Seagle , Paul Briggs , Jordan Roberts
Hrajú:
Scott Adsit, Ryan Potter, Daniel Henney, T.J. Miller, Jamie Chung
Obsah:
Vďaka svojmu skvelému bratovi Tadašimu sa zázračný japonský tínedžer Hiro Hamada naučil využívať svoje geniálne technické nadanie. Spoločnosť mu robia rovnako nadaní kamaráti - milovníčka adrenalínu GoGo Tamago, bláznivá chemička Honey Lemon, poriadkumilovaný šialenec Wasabi No-Ginger a zabávač Fred. Keď ich mesto San Fransokyo postihnú ničivé udalosti, Hiro sa rozhodne vypátrať príčiny skazy, odhaliť nebezpečné sprisahanie a poraziť zločincov v jeho pozadí. Hiro požiada o pomoc verného robota Baymaxa a vyzbrojí svojich priateľov špičkovými technológiami. Hrdinská skupina Veľká šestka v silnej zostave vyráža odhaliť príčiny hroziaceho nebezpečenstva, poraziť zlo a zachrániť svet.

Geniálny japonský tínedžer Hiro Hamada má skvelého spoločníka, robota Baymaxa, ktorý mu občas zachraňuje krk, keď sa ocitne v problémoch. Robota zostrojil jeho starší brat Tadaši a je naprogramovaný tak, aby pomáhal ľuďom a dokázal sa o nich postarať za každých okolností.
Keď mesto San Fransokyo postihne ničivá udalosť a Hiro sa ocitá v nebezpečenstve, požiada o pomoc Baymaxa aj svojich geniálnych kamarátov. GoGo Tomaga je závisláčka na adrenalínových športoch, poriadkumilovný Wasabi je čistý šialenec, Honey Lemon bláznivá chemička a Fred veselý zabávač. Hiro ich vyzbrojí špičkovými technológiami a skupina dokonalých hrdinov Veľká šestka sa vydá vyriešiť záhadu, poraziť zlo a zachrániť svet.
Dĺžka videa: 02 min. 08 sek.