Dĺžka:
100 minút
Žáner:
Šport
Krajina:
USA
Rok:
1998
Réžia:
Frank Coraci
Napísal:
Tim Herlihy , Adam Sandler
Hrajú:
Adam Sandler, Kathy Bates, Henry Winkler, Fairuza Balk, Jerry Reed
Obsah:
Tridsaťjedenročný mladý muž Bobby Boucher je hlupáčik pochádzajúci zo zapadnutého kúta Louisiany. Stredobodom jeho života je dominantná matka, ktorá svojho syna miluje až s opičou láskou, a nadmieru ho ochraňuje. Keď bola v štvrtom mesiaci, Bobbyho otec ju opustil, a ona nechce dopustiť, aby z Bobbyho vyrástol rovnako necitlivý a vulgárny chlap.
Jediným kontaktom so spoločnosťou a ľuďmi je nekomplikované povolanie roznášača vody v miestnom tíme amerického futbalu. Aj keď Bobby vykonáva svoju prácu so zápalom a nasadením hodným uznania, pre svoj mdlý rozum je terčom posmechu a hrubých žartíkov zo strany hráčov.

Ba čo horšie, kouč prikázal Bobbymu, aby sa im neodplácal, a tak sa v inak nezákernej duši božieho hlupáčika nahromadila slušná zásoba negatívnej energie. Bobby si čoskro musí nájsť nové miesto v najhoršom univerzitnom tíme v celej Louisiane, v mužstve Mud Dogg
Miestny tréner Klein to nemá v hlave celkom v poriadku, ale na talenty má rozhodne nos. Odhalí v miernom nosičovi vody skvelého futbalového útočníka. Bobbymu len stačí pripomenúť niektorú z početných krívd a z plachého chlapca sa razom stane monštrum nezadržateľne odrovnávajúci rady svalovcov v obrane súpera. Bobby sa stáva hviezdou tímu a na staré kolena tiež aj vysokoškolským študentom.
To všetko, samozrejme, za chrbtom svojej dominantnej matky, ktorá nemá pre surovú hru s loptou pražiadne pochopenie. Rovnako neústupná je aj v prípade Bobbyho staronovej lásky Vicki Vallencourtovej, pretože ženy považuje za nástroj diabla. Zdá sa, že ani ako talentovaný futbalista to nebude mať Bobby vôbec jednoduché...
Dĺžka videa: 02 min. 34 sek.