Dĺžka:
115 minút
Krajina:
USA
Rok:
2007
Hrajú:
Andraé Crouch, Sheena Evans, Brandon Kizer, Lindsey Labadie, Brian Littrell
Obsah:
Keď snehová búrka ohrozuje život sedemnástich ľudí, Gary vytiahne mladého chlapca zo záveja a potom varuje bezdomovcov pred smrťou zamrznutím. Hoci s odporom prijmú Garyho varovanie, uveria až ich priateľovi, dobrému samaritánovi Earlovi Cambymu. Gary zistí, že Earl zomrie v opustenej budove a poverí Marissu, aby ho zdržala v McGinty, kým on zachráni rodinu pred smrťou, ktorá im hrozí, ak ich bezcitný majiteľ motela vyhodí von. Keď už je rodina Jenkinsovcov v bezpečí v ich izbe, poprosí majiteľa motela Cliffa Mourninga o pomoc. Cliff mu odmietne požičať dodávku, aby stihol zachrániť Earla a tak Gary hodí jeho kľúče od auta do snehu a nechá toho lakomca hľadať ich.
Kvôli Mourningovej neochote spolupracovať, Gary príde neskoro, aby zachránil Earla pred uväznením v zrútenej budove. Podarí sa mu z neho odstrániť trosky, ale Earl je ťažko zranený. Zranenia môžu byť smrteľné, ak rýchlo nepríde sanitka. Aby ho udržal pri živote kým nepríde pomoc, núti Earla rozprávať o svojom tragickom živote, skôr ako ho zasvätil pomoci druhým menej šťastným.
Gary stojí pred ťažkým rozhodnutím, keď noviny predpovedia smrť Mourninga. Earl pochopí, že má malú šancu na prežitie a povzbudí Garyho, aby šiel zachrániť Cliffa, lebo každý si zaslúži druhú šancu. Gary nájde Cliffa zahrabaného v snehu a ponáhľa sa s ním do nemocnice, práve keď tam dovezú aj Earla. Earla už nemôžu zachrániť a tak jeho srdce transplantujú Cliffovi, aby mohol žiť. Ten pochopí, že je to jeho druhá šanca a rozhodne sa zmeniť svoj život od základov.