Dĺžka:
125 minút
Krajina:
USA
Rok:
2001
Réžia:
Michael Miller
Napísal:
Sharon Barry McTigue , James G. Hirsch
Hrajú:
Michele Greene, Marc Singer, Veronica Hamel, John Ratzenberger, William Katt
Obsah:
Reese Williams nemôže o sebe povedať, že by patril v spoločnosti k obľúbeným ľuďom. Okrem toho, že je hazardný hráč a pre svoje dlhy má už hromadu nepriateľov, je aj mizerný manžel a otec. So svojou terajšou manželkou Kate sú už niekoľko rokov na nože.
Keď si ho Kate brala, vôbec nerozmýšľala o jeho problematickej minulosti. Až po svadbe spoznala jeho krutú povahu, zneužíval ju tak fyzicky, ako aj psychicky, a na dôvažok nevynechal ani jej sestru Ginny, s ktorou pred desiatimi rokmi žil a majú spolu 9-ročného syna Joea. Reese sa Ginne vyhráža, že ak nebude robiť to, čo chce on, prezradí Joeovi pravdu, že jeho otcom nie je Ginnin terajší manžel Charlie Halloran.

Keď už mu hrozí, že ho dajú jeho veritelia zabiť, dohodne sa s Kate, že spáchajú veľkolepý poisťovací podvod. Ak sa im podarí nafingovať jeho smrť, Kate vyplatia jeho vysokú životnú poistku a o peniaze sa potom rozdelia. On splatí dlhy a ona bude mať od neho pokoj.
Plán však nevychádza tak, ako by mal, pretože pri fingovaní smrti sa zdá, že ho skutočne niekto zabil. Niekto totiž po ňom skutočne vystrelil. Reesovo telo odnáša morský prúd, ale jeho telo polícia nenájde.
Reese sa v skutočnosti doma po niekoľkých dňoch objaví a núti obe ženy, aby počkali na vyplatenie peňazí. Až potom chce svedkyne odstrániť. Začína sa divoké a krvavé finále...