Dĺžka:
115 minút
Krajina:
USA
Rok:
2018
Réžia:
Bob Fisher , Rob Greenberg
Napísal:
Bob Fisher , Rob Greenberg
Hrajú:
Eva Longoria, Anna Faris, John Hannah, Eugenio Derbez, Swoosie Kurtz
Obsah:
Truhlár Dean Proffitt (Kurt Russell) žije ako vdovec sám so svojimi tromi synmi a má sa čo oháňať. Jedného dňa pracuje na jachte krásnej, ale neznesiteľnej a rozmaznanej milionárky Joanny Staytonovej (Goldie Hawnová). Tá ho ponižuje a namiesto toho, aby mu zaplatila za prácu, hodí ho cez palubu.
Čoskoro sa však karta obráti. Joanna nedopatrením sama spadne cez palubu a nikto si to nevšimne. Keď ju po nejakom čase vylovia, vyjde najavo, že utrpela stratu pamäti a nespomína si, kto je. Po zverejnení prípadu v televízii ju jej manžel Grant (Edward Herrmann) zbabelo zaprie, aby sa jej konečne zbavil.
V televízii ju zazrie aj Dean a dostane nápad, ako sa jej elegantne pomstiť. Vyhlási sa za jej manžela, vyzdvihne si ju z psychiatrie a dovezie domov. Rozhodol sa totiž, že mu milionárka musí odpracovať to, čo mu dlží za jeho prácu. Annie, ako ju teraz volá, sa teda s ním nasťahuje do polorozpadnutého domu a okrem Deana sa musí starať o jeho troch neposedných potomkov Charlieho, Joeyho a Travisa (Jared Rushton, Jeffrey Wiseman, Brian Price) i o psy, musí variť, upratovať, hádať sa s učiteľkou v škole.
Postupne si na to všetko zvykne a do Deana sa nakoniec zamiluje a on do nej. Keď sa jej napokon zase náhodou pamäť obnoví, vráti sa aj ona do sveta, kam patrí, ale ten už sa jej nepáči tak, ako predtým, cíti jeho prázdnotu. Manžela, ktorý ju zaprel a užíval si medzitým s baletkami, už nechce ani vidieť a ako všetci tušíme, vráti sa k Deanovi a jeho synom. Pretože je veľmi bohatá, nebude im však zle.