Dĺžka:
115 minút
Krajina:
USA
Rok:
1996
Réžia:
David M. Evans
Napísal:
Tim Kelleher
Hrajú:
Sinbad, Brock Pierce, Blake Boyd, Timothy Busfield, Art LaFleur
Obsah:
Trinásťročný Luke, syn prezidenta USA Paula Davenporta dostane nevrlý a náladový agent tajnej služby Woods, ktorého však prepustia, keď chlapca trápil priamo pred televíznymi kamerami.
Na jeho miesto nastúpi mladý, zábavný a neortodoxný bývalý boxer Sam Simm, ktorý roku 1977 získal titul majstra sveta. Sam prácu vezme, pretože nikto iný ju robiť nechce. Všetci si totiž myslia, že Luke je obyčajný namyslenec a rozmaznanec, zneužívajúci postavenie prezidentského syna.
Luke však netúži po ničom inom, ako byť obyčajným chlapcom a zapadnúť medzi svojich vrstovníkov a spolužiakov. Samovi tiež čoskoro hrozí prepustenie, keď sa Luke dostane v škole do sporu s obávaným školským bitkárom Robom MacArthurom, ktorý ho zrazí k zemi.

A vtedy sa Sam rozhodne, že využije to, čomu najlepšie rozumie, teda box, aby Lukeovi pomohol. Učí ho boxovať, ale nie je to jediné, čo sa od neho Luke naučí. Chlapcovi sa totiž páči spolužiačka Katie Warrenová, ktorú súhlasí, že s ním pôjde tancovať, a tak Sam dáva Lukeovi aj tanečné hodiny.
Čoskoro Luke potrebuje znalosti z oboch oblastí. Tancom si získa Katie a umenie boxovať mu príde vhod, pretože Katie sa páči aj Robovi, ktorý sa jej rozhodne nechce vzdať. Tentoraz je však všetko inak, pretože Luke sa ubráni a k zemi teraz ide Rob.
Tanečný večierok má však pre Sama nepríjemné dôsledky. Keďže zobral Lukea tancovať bez povolenia, prepustia ho. Šéf tajnej služby Morton totiž nechce, aby Luke v čase, keď sú jeho rodičia na predvolebnej ceste, opúšťal Biely dom. Luke však čoskoro opäť utečie, pretože chce ísť na schôdzku s priateľkou, s ktorou sa zoznámil prostredníctvom internetu...
Z priateľky sa však vykľuje psychopatický Woods, ktorý sa chce chlapcovi pomstiť za svoje prepustenie. Kto vie, ako by všetko dopadlo, keby sa neobjavil Sam.
Dĺžka videa: 01 min. 56 sek.