Dĺžka:
60 minút
Rok:
2017
Réžia:
Marcela Citterio
Obsah:
Seval je vydesená, ako veľmi sa za posledné týždne Kerem zmenil - a nemenej z toho, že mu nedokáže nijako pomôcť... Keď Füsun opäť začne nevhodne vyrývať do svojich svokrovcov kvôli daru pre Šeherezádu, Burhan sa tak veľmi nahnevá, až jej povie, že ak sa nenaučí správať, môže si rovno zbaliť svoje veci a vrátiť sa k matke!
Šeherezáda temer zošalie, keď jej zavolajú z Kaanovej škôlky a oznámia jej, že jej syn bez stopy zmizol! Nadide a Burhan si nedokážu vychutnať spoločný obed, pretože im veľmi chýba Ali Kemal, a tak sa mu rozhodnú zavolať. Burhan je veľmi zahanbený a nahnevaný, keď sa prevalí Ganiho podvádzanie zákazníkov -a poprieť to nemožno, keďže oklamané zákazníčky majú celý špinavý obchod nahraný na videokamere! Kým Kaan a Mihriban sa vyberú na menšiu exkurziu do hotelovej kuchyne, spojenú s ochutnávkou svadobných koláčov, Melek a Bennu pomáhajú Šeherezáde s obliekaním do svadobných šiat, pričom im spoločnosť robia i ostatné dobre naladené dámy.
Bývalá zamestnankyňa firmy Binyapi v nej Onura obviňuje, že jej dal neslušný návrh - aby s ním strávila noc za peniaze! A keď odmietla, nechal ju vraj potupne vyhodiť z práce.