Dĺžka:
115 minút
Žáner:
Pre dospelých
Krajina:
USA
Rok:
2006
Réžia:
Joe Nussbaum
Napísal:
Adam Herz , Erik Lindsay
Hrajú:
John White, Maria Ricossa, Christopher McDonald, Joe Bostick, Alyssa Nicole Pallett
Obsah:
Eric Stifler má vážne problémy so svojím panictvom. Napriek tomu, že už dva roky chodí s priateľkou Tracy Sterlingovou, tá sa ešte na sex "necíti byť pripravená". Zato Eric je pripravený až priveľmi, a tak doma sleduje pornokazety a masturbuje. Keď ho pri tejto činnosti pristihnú rodičia s príbuzenstvom, úbohá babička tento šokujúci zážitok neprežije.
Eric usúdi, že takto to už ďalej nepôjde, a preto sa nechá presvedčiť sexuchtivými kamarátmi Ryanom Grimmom a Mikeom "Cooze" Coozemanom , prezývaným "Stojka", aby sa s nimi šiel rozptýliť na divokú vysokoškolskú veselicu. V rámci nej sa uskutočnia aj preteky zvané "Nahá míľa", kde všetci študenti bežia v Adamovom rúchu. Bude tam aj víťaz minulej Nahej míle, Erikov neodolateľný bratranec Dwight "Hustý" Stifler, ktorý na rozdiel od Erika problémy so sexom nemá, rovnako ako so sexom nemá problém drvivá väčšina rozvetvenej rodiny Stiflerovcov, v ktorej je Eric v tomto smere bielou vranou.
Keď sa Tracy neočakávane rozhodne, že sa s Erikom predsa len pomiluje, zídu sa v noci v suteréne ich domu, ale v najlepšom ich tentoraz vyruší Tracyin otec. Ericovi sa teda opäť nepodarí zbaviť panictva, Tracy notoricky opakuje tézu o svojej nepripravenosti a dáva Erikovi na víkend "úplnú voľnosť". A tú sa Eric rozhodne využiť. Tracy si to však na naliehanie kamarátok čoskoro rozmyslí a snaží sa Erika dostihnúť aspoň na mobile. Ericov telefón však medzitým vyletel z idúceho auta. Kým Eric spal, jeden z jeho vydarených kumpánov mu ho vyhodil von oknom...
V študentskom kampuse troch kamarátov už čakajú zástupy krásnych a opitých dievčat. Pripravuje sa futbalový zápas proti mužstvu liliputánov a Eric, Ryan a Graham musia zaskočiť za iných hráčov zdolaných alkoholom. Erikov bratranec Dwight chce hendikepovaných súperov poraziť, ale vzrastom nevysokí chlapci sú prekvapivo húževnatí. Vyniká ich vodca Rock, malý diablik, ktorý na smrť nenávidí Dwighta. A tak nakoniec naši chlapci prehrajú. Ale to nevadí, veď sa chystá veľký žúr a potom vypukne slávna Nahá míľa. Každý z kamarátov si nájde priateľku a aj Eric sa začne baviť s pôvabnou blondínkou Brandy (CANDACE KROSLAKOVÁ). No aj tak sa popritom nemôže zbaviť myšlienok na svoju Tracy. Keď jej však zatelefonuje, Tracy mu znova zopakuje, že tento víkend si naozaj môže robiť, čo chce. No povedzte, ľudia, kto by naplno nevyužil takúto vzácnu príležitosť?
Dĺžka videa: 02 min. 31 sek.