Dĺžka:
105 minút
Krajina:
Hong Kong
Rok:
2002
Réžia:
Corey Yuen
Napísal:
Jeff Lau , Jeffrey Lau
Hrajú:
Qi Shu, Wei Zhao, Karen Mok, Seung-heon Song
Obsah:
Veľká počítačová firma bratov Nunna Chowa a Luia Chowa sa ocitla v krízovej situácii - neznámy počítačový vírus rýchlo vymazáva celú počítačovú sieť. V poslednej minúte im pomôže internetový priateľ s prezývkou Angel.com, a zachráni ich firmu. Lui chce poďakovať osobne záchrancovi, z ktorého sa vykľuje krásna Lynn.
Lui vôbec netuší, že Lynn je profesionálnou vrahyňou. Mladá žena ho zabije cyankáli ukrytým v ráme slnečných okuliarov. Celý poplach s počítačovým vírusom bo kamuflážou na to, aby sa k svojej obeti dostala.
Lynn je len vykonávateľkou príkazov svojej sestry Sue, ktorá dostala zákazku na zabitie jedného z majiteľov počítačovej firmy. Svojho času totiž sestry založili veľmi komorný rodinný podnik s nezvyklou obchodnou činnosťou - ponúkajú služby v oblasti nájomných vrážd.
Sue využíva prevratný vynález ich otca, ktorý sa dokáže napojiť na akúkoľvek priemyselnú kameru na svete, je vynikajúca hackerka, preniká do počítačových systémov, púšťa do nich vírusy. Lynn zase využíva svoje pohybové nadanie, znalosti bojových umení a zbraní. Spoločne sú neporaziteľné.
Mladá policajná dôstojníčka Yat Hongová a jej partner Mark začínajú vyšetrovať tajomný prípad vraždy. Hongová je mimoriadne bystrá a okamžite vycíti, že tu pracoval vrah s mimoriadnymi schopnosťami a skúsenosťami. Obe sestry majú konečne proti sebe rovnocenného protivníka, ktorý ich môže poraziť ich vlastnými zbraňami.
Lynn sa ponáhľa za Yenom, bratancom ich starého priateľa, aby jej pomohol. Kedysi spolu chodili a teraz ich cit znovu vzplanie. Lynn si zrazu uvedomí, že prácu nájomnej vrahyne už nechce robiť.
Vyjde najavo, že za smrťou Luia stál jeho mladší brat Nunn. To on si najal Angel.com, aby zabili Luia, pretože ten nesúhlasil s jeho obchodnými plánmi, ale aj preto, že mal pomer s Luiovou manželkou. Keď Hongová vo svojom pátraní dospeje až k tomuto bodu, Nunn začne mať strach a najme si zabijakov, aby zabili Lynn.
Yan požiada Lynn o ruku. Keď ich prepadnú najatí lupiči, Lynn využije svoje znalosti bojových umení a potom porozpráva Yanovi celú rodinnú históriu. Jej otec ponúkol vláde svoj vynález World Panorama na sledovacie služby, ale odmietli ho.
O vynáleze sa však dozvedelo podsvetie a oboch rodičov pred očami ich dcér brutálne zabili gangstri. Táto strašná udalosť dievčatá hlboko poznamenala. A keď im nepomohla ani skorumpovaná polícia, rozhodli sa, že sa z nich stanú profesionálne vrahyne a budú na objednávku zabíjať kriminálnikov.
Lynn oznámi Sue, že chce skončiť so zločineckým životom a vydať sa. Už nechce prijať žiadnu objednávku na zabíjanie. Lenže Sue to rozhnevá a má pocit, že ju Lynn odkopla. Preto sa rozhodne zabíjať sama.
Lynn rýchlo zistí, čo sa deje a ponáhľa sa sestre na pomoc, pretože Sue nemá také skúsenosti ako ona. Obe sestry prepadnú najatí Nunnovi muži, ale podarí sa im ujsť. Sue je však ťažko poranená a zomiera.
Prichádza chvíľa, keď Lynn musí spojiť svoje sily s policajtkou Hongovou - len tak môže pomstiť sestrinu smrť a očistiť aj seba...
Dĺžka videa: 01 min. 24 sek.