Dĺžka:
120 minút
Krajina:
USA
Rok:
1993
Réžia:
Michael Miller
Napísal:
Danielle Steel , Jan Worthington
Hrajú:
John Ritter, Polly Draper, Kevin Kilner, Michael Lembeck, Nancy Morgan
Obsah:
Ľúbostný príbeh muža aj ženy, ktorí pracujú v rovnakej televíznej spoločnosti, bývajú takmer vedľa seba, nakupovať chodia do rovnakých obchodov a nikdy predtým sa nepoznali.
Bill Grant je sympatický chlapík, ktorý úspešne produkuje televízne soap-opery. Napriek tomu, že sa zdá všetko v poriadku, nie je to tak. Bill je rozvedený a odlúčený od svojich dvoch synov. Rodina mu veľmi chýba. Adrian Townsendová, jeho kolegyňa, je naopak šťastne vydatá, ale jej šťastie trvá len do chvíle, kým oznámi manželovi Stevenovi, že otehotnela. Steven totiž zásadne odmieta dieťa, a preto sa s ňou rozvedie.

Bill aj Adrian sú teraz osamelí a obaja by si zaslúžili viac. Celé dni sa len vzájomne míňajú v kanceláriách, obchodoch a na parkoviskách, až príde deň, keď si konečne dohovoria schôdzku.
Majú toľko spoločného, že sa jednoducho musia dať dohromady. Veľmi rýchlo sa stanú priateľmi. Chodia spolu na baseball, na výlety s Billyho synmi a zamilujú sa do seba. Adrian sa však veľmi cnie po bývalom manželovi a tajne dúfa, že keď sa dieťa narodí, Steven sa k nej vráti. Bill je o svojej láske k Adrian pevne presvedčený a nevzdáva sa nádeje na svadbu. Čas pôrodu sa blíži a Adrian sa musí rozhodnúť. Dočká sa Bill nového sklamania, alebo si Adrian uvedomí, kto pre ňu bude lepším manželom a lepším otcom jej dieťaťa?