Dĺžka:
15 minút
Žáner:
Animovaný
Réžia:
Garik Seko
Obsah:
Hoci Onura veľmi prekvapilo, že si s ním Šeherezáda dohodla stretnutie, pretože netušil o čom sa s ním chce porozprávať, v kútiku duše sa obáva, že by to mohla byť konečne rozhodná odpoveď na jeho žiadosť o ruku - odpoveď, ktorá sa mu nebude páčiť... Ich rozhovor sa nesie v pochmúrnom duchu, pretože mu Šeherezáda porozpráva o svojom osude, ktorým je podľa nej zrejme predovšetkým utrpenie a bôľ.
Popôrodné depresie, ktorými trpí Füsun, sú zo dňa na deň horšie...
Bennu musí pretrpieť ďalšiu nepríjemnú situáciu, do ktorej ju vmanévrovala Melek - spoločnú večeru v trojici s Keremom!
Bennu sa od Melek, ktorej sa jej napokon uľúti a prichýli ju u seba, dozvie, že expriateľ jej sestry obchodoval s drogami a ju považovali za spoluvinníčku, preto ju vykázali z Británie a dokonca si dva týždne odsedela vo väzbe!
Onur sa cíti nepríjemne po rozhovore s Keremom, v ktorom mu jeho priateľ na rovinu povedal, aby si priznal porážku a uznal, že Šeherezáda ho nechce. Nedokáže sa totiž zbaviť pocitu, že sa teraz Kerem pokúsi uspieť tam, kde sa to jemu nepodarilo! A zrejme sa až tak veľmi nemýli - Kerem dal totiž voľno svojmu šoférovi a na pracovnú večeru so Šeherezádou sa vybral sám. Stane sa však čosi, čo všetko ešte viac skomplikuje - Šeherezáda a Kerem totiž spolu uviaznu vo výťahu.