Obsah:
Dano sľubuje Júlii, že jej pomôže zistiť pravdu o strýkovi Ivanovi Millerovi. Zdenka zorganizuje Lucii oslavu na majeri a urazí sa, že ju zabudli pozvať. Na oslave sa Iveta dozvie o rozchode Andreja a Júlie. Potom ostane u Andreja na noc... Dana znervózňuje, že Milan a Karolína sa zbližujú. Petra prinesie informáciu o predaji Ronalda do iného klubu. Tóno je ako obarený, Ronaldo ponuku zvažuje. To ešte nevie, že nemá na výber. Petra to zariadila tak, že musí odísť. Tóno a Mišo zvolávajú bojovú poradu na záchranu Ronalda a futbalového tímu.
Tóno je stále ako obarený kvôli informácii, ktorú priniesla Petra o predaji Ronalda do iného klubu. Dano nájde Júliu u Lydky a chce vedieť, prečo odišla bez slova. Zdenka zorganizovala Lucii oslavu na majeri a je urazená, že ju zabudli pozvať. Petra oznamuje novinku o prestupe aj Ronaldovi. Ronaldo ponuku zvažuje.
Dano je čoraz väčšmi nervózny z Milana a z toho, ako sa s Karolínou zbližujú. Ronaldo sa rozhodne ostať v Petrovci, upokojí tým aj Tóna. Petra však zariadila veci tak, že Ronaldo bude musieť odísť.
Dano vyzvedá od Miša, či náhodou nevie pravdu o Ivanovi Millerovi, Júliinom strýkovi. Mišo však mlčí.
Na oslavu príde aj Iveta, ktorá sa dozvedá o rozchode Andreja a Júlie. Rudo urobí gesto a oslavu im dáva grátis. Ronaldo sa počas oslavy snaží povedať Tónovi, že bude musieť odísť.
Dano odchádza za Júliou a sľubuje jej, že spolu zistia pravdu, ako to bolo s jeho strýkom.
Iveta ostane po oslave u Andreja na noc, spomínajú na staré dobré časy.
Ronaldovi sa v krčme konečne podarí povedať Tónovi, že musí odísť. Tóno a Mišo zvolávajú bojovú poradu na záchranu Ronalda a futbalového tímu.