Dĺžka:
100 minút
Krajina:
USA
Rok:
1998
Réžia:
John McNaughton
Napísal:
Stephen Peters
Hrajú:
Matt Dillon, Denise Richards, Kevin Bacon, Neve Campbell, Theresa Russell
Obsah:
V bohatom letovisku Blue Bay na Floride pôsobí ako školský poradca playboyský Sam Lombardo, ktorému nadbieha študentka Kelly Van Ryanová. Keď sa jej nepodarí muža večer zviesť, jej nymfomanská matka Sandra ho na druhý deň obviní zo znásilnenia svojej dcéry.
Detektívi Ray Duquette a Gloria Perezová dievčaťu príliš neveria, ale Sama v škole dočasne prepustia. Otec jeho milenky Barbary, právnik Tom Baxter mu zakáže stýkať sa s dcérou. Sam si najme právnika Kena Bowdena a tvrdí, že so študentkami nikdy nespí.

Detektívi navštívia študentku Suzie Tollerovú, ktorá tiež obviní Sama z dávnejšieho znásilnenia. Bowden na súde však donúti Suzie, aby priznala, že Sam jej pomáhal z drogovej závislosti, ale zabrániť jej polročnému uväzneniu nedokázal, a preto sa mu chcela pomstiť a všetko si vymyslela. Kelly ju zúrivo na súde napadne. V mimosúdnom vyrovnaní dá Samovi Kellyina matka osem a pol milióna dolárov ako odškodné.
Spokojný Sam odchádza z mestečka a v moteli sa stretne s Kelly a Suzie. Celú akciu dôkladne pripravili, aby Sandru obrali o peniaze. Noc strávia v bujarých orgiách. Netušia, že detektívi ich podozrievajú a sledujú. Ray ich stretnutie nakrúti, ale prokurátor odmietne videozáznam ako neprípustný dôkaz.

Na pláži sa opäť Sam stretne s Kelly a Suzie. Sam zabije Suzie a jej mŕtvolu pochová v mokradiach. Ray zistí, že Suzie zmizla a na mieste činu nájde dva vyrazené zuby. Perezová sleduje Sama, ktorý ju odhalí a presviedča, že Kelly je psychopatka.
Ray navštívi Kelly. Z domu sa ozvú výstrely. Postrelený detektív odtiaľ vybehne. Sandra nájde svoju dcéru mŕtvu. Ray dokáže, že dievča zabil v sebaobrane. Čoskoro sa však stretne so Samom, ktorý je jeho komplicom. Všetko si vopred dohovorili a dokonca nastrčili aj dôkazy o tom, že Kelly zabila Suzie.
Muži si vyjdú na more na Samovej jachte. Ten zákerne zhodí partnera do vody, tomu sa však podarí dostať sa späť na palubu. Neočakávane proti nemu zakročí prefarbená Suzie, ktorá vystúpi z podpalubia a zabije ho harpúnou. Hoci ju Sam vždy uprednostňoval pred Kelly, aj tak milenca otrávi jedom vo víne a zhodí z paluby. Perezová zistí, že pred časom jej kolega zabil Suziinho chlapca. Odhalí, že Suzie vedela veľmi dobre plachtiť...
Dĺžka videa: 00 min. 31 sek.