Dĺžka:
100 minút
Krajina:
Veľká Británia, USA
Rok:
2019
Réžia:
Max Minghella
Napísal:
Max Minghella
Hrajú:
Elle Fanning, Agnieszka Grochowska, Archie Madekwe, Zlatko Buric, Millie Brady
Obsah:
Anjel Dozorca J-3 jej dá za úlohu vrátiť sa do školy ako duch, aby pomohla najnepopulárnejšej študentke Lise Summersovej stať sa novou kráľovnou školy. Ak sa to Amber podarí, J-3 jej všetky minulé prehrešky odpustí a pošle Amber do neba. Ak však týždenný termín nestihne, najbližším autobusom odcestuje rovno do pekla.
Amber začne okamžite konať, ale nič nejde tak, ako si želá. Lisa totiž nechce byť kráľovnou školy. Amber ju presvedčí, že by tak získala pozornosť Nicka Ramseya, do ktorého je Lisa zaľúbená. Amber však zažije ďalší úder - jej najlepšia kamarátka Carlita Cacheová začne s Nickom chodiť.
Spolu s Lisou prekazí Carlitin plán na veľkolepý večierok v dome jej rodičov. Namiesto toho zorganizujú párty u Lisy doma, keďže jej rodičia sú odcestovaní. Tam donúti Lisu, aby pred všetkými zaspievala, čo pritiahne Nickyho pozornosť. A to až natoľko, že sa obaja neskôr pobozkajú a Nick vyhlási, že s Carlitou skončil.
Lisa sa nešťastnou náhodou zabudla odhlásiť zo školského počítača, z ktorého posielala pozvánky na Carlitin večierok s falošným dátumom, a zástupkyňa riaditeľa všetku vinu hodí na Lisinho kamaráta Raja Kurkuriho. Lisu, ktorá je v tejto chvíli veľmi populárna na celej škole, to však nemrzí.
Lisina kamarátka Selena odhalí, že Amber jej pomáha v budovaní popularity a pomocou čiernej mágie sa spojí s Amber. Žiada ju, aby prestala Lisu meniť, chce, aby bola Lisa takým dievčaťom ako predtým.